A szív és a szenvedély drágaköve, a gránát

Szerelem, szenvedély, szív

 

A gránát nem egy hétköznapi drágakő. Aki ilyen kővel díszített ékszert visel, elég csak rápillantania, és máris érezni fogja, hogy a szívében hordozza a szerelmet, és a szenvedélyt.

Jellemző színe okán a vörös tűzben született kristálynak is szokás nevezni, de jó, ha tudod, hogy nem kizárólag vörösben mutatkozhat. A gránát ilyen szempontból is különleges drágakő.

Színe a vöröstől a zöldig terjed, a spiritualitásban az élet és a termékenység szimbóluma, amely az örök szerelmet is képviseli.

 

 

Emiatt szívesen választják eljegyzési gyűrűk ékköveként is.
Ha ezzel a csodás kővel díszített ékszert szeretnél, elsősorban a szívedre hallgass, amikor választasz, hiszen ez a szív köve. Mivel színe és formája sokféle lehet, olyan mellett dönts, amely tükrözi a személyiséged, saját egyedi stílusod, és persze megfelel az ízlésednek is. Fontold meg a döntést, mert ez a kő az életed végéig elkísér majd. Méretét tekintve olyat válassz, amelynek a viselése kényelmes számodra.

A gránát az örök szerelem köve


 

A gránát a mély érzelmek szimbóluma is, ha ilyet kapsz valakitől, biztos lehetsz abban, hogy őszinte szerelemmel választotta számodra.

A gránáttal díszített gyűrű nemcsak egy ékszer, hanem egyúttal egy ígéret is, egy jelentős érzelmi kötelék szimbóluma.


Viselése felelősséggel jár, de cserébe a világ legszebb érzését, a szerelmet hordozhatod magadon minden nap.
A gránát gyönyörű és különleges drágakő, amely bármilyen nemesfémmel összhangot tud alkotni, így arany és fehérarany ékszerekhez is kiváló választás. Engedd, hogy a te szíved is megdobogtassa ez a pompás drágakő, vagy fejezd ki a szerelmed egy gránáttal díszített csodás ékszerrel.

Hidd el, ennél szebb szerelmi vallomás talán nincs is a világon.



Főként akkor, ha a hagyományok szerint második évfordulós ajándékként kerül átadásra, egyszerre bizonyítékául és ígéretéül az őszinte érzelmeknek. A Fatumjewels Galéria kínálatában található pompás, és egyedi gránát ékszerek közül van lehetőséged kiválasztani azt, amelyik a leginkább tetszik. Látogasd meg webshopunkat, vagy gyere el személyesen üzletünkbe, és győződj meg a saját szemeddel ennek a kőnek a minden mással összehasonlíthatatlan szépségéről!