Fantázia Fatumjewels

Fantázia gyémánt rubellit tanzanit fülbevaló

Romantikus színösszeállítás gyémánt jégvirággal. Romantikus típus vagy? Akkor ez a Fantázia gyémánt rubellit tanzanit fülbevaló épp neked lett tervezve.

Fatumjewels egyedi Fantázia gyémánt rubellit tanzanit fülbevaló

A vörös rubellit a liláskék tanzanit hatására erős rózsaszínnek tűnik, miközben a briliáns gyémántok szikrázóan ragyognak. Ezzel a fülbevalóval egészen biztosan felhívod magadra a figyelmet. Ennél az ékszernél minden különleges: a formák, a színek, valamint maguk a drágakövek is. Egy ilyen Fatumjewels ékszerrel te magad is különleges lehetsz.

Az érdekes rubellit

A rubellit valójában a turmalin drágakő vörös változata. Hogy miért kapta a rubellit nevet? Nyilvánvalóan a rubinhoz való erős hasonlósága miatt.

Alig száz évvel ezelőtt a rubellitet gyakran felcserélték, illetve összetévesztették a rubinnal. Még azok is hibáztak olykor, akik nagy jártassággal rendelkeztek a drágakövek területén.

Az egyik leghíresebb rubellit rajongó I. Péter cár volt, aki szenvedélyesen gyűjtötte a vörös drágakövekkel díszített ékszereket. Az orosz uralkodó imádta a drágaköveket és az ékszereket. Ő szintén azt hitte, hogy rubin ékszereket gyűjt, holott számos rubellit drágakővel díszített ékszert hagyott maga után. Első ránézésre a rubellit valóban rubinnak tűnik, ám ha alaposabban megtekintjük, akkor észrevehetjük a különbségeket.

Bár a két drágakő kémiai összetétele jelentősen különbözik egymástól, még csak nem is ugyanabba az ásványcsoportba tartoznak, ez azonban nem látható első ránézésre, különösen megfelelő eszközök nélkül.

Ami viszont jól látható, ha figyelmesen megnézzük, az a kettős fénytörés és a másodlagos szín különbsége a rubin és a rubellit között. A rubellit esetében a kettős fénytörés sokkal jobban látható, továbbá a másodlagos szín is erőteljesebb, mint ahogy láthatjuk ennél a Fatumjewels Fantázia gyémánt rubellit tanzanit fülbevalónál. A rubellit ugyan vörös, ám a másodlagos rózsaszínt könnyedén kiemeli a lilás tanzanit.

Fatumjewels egyedi Fantázia gyémánt rubellit tanzanit fülbevaló

A különleges és ritka tanzanit

Bátran kijelenthetjük, hogy a tanzanit napjainkban a legritkább drágakő, tehát ez a Fantázia gyémánt rubellit tanzanit fülbevaló már csak a tanzanit miatt is különlegesség.

Nem létezik még egy ilyen drágakő a világon, mely ennyire kis területen található, mint a tanzanit. Mint ahogy a neve is mutatja Tanzániában van a lelőhely, az összes bánya egy mindössze 14 négyzetkilométeres területen helyezkedik el.

Ez nyilvánvalóan azt is magában foglalja, hogy előbb utóbb kimerülnek a tanzanit bányák, és ennek előrejelzéseként a tanzanit értéke napról napra emelkedik.

A legfontosabb azonban a színe, mely semmi mással össze nem hasonlítható. A felszínes szemlélő kijelentheti ugyan elhamarkodottan, hogy hasonlít a zafírra, ám ez korántsem igaz. A tanzanit különleges árnyalatai megdöbbentően csodásak. Elég ránézni erre az egyedi tervezésű Fatumjewels Fantázia fülbevalóra, és rögtön nemcsak látjuk, hanem érezzük is a különbséget.

Az ékszereid kommunikálnak

Az önkifejezés legegyszerűbb módja a megfelelő ékszerek viselése. Ezzel az egyedi Fatumjewels fülbevalóval sok mindent elárulhatsz magadról, anélkül, hogy beszélned kellene róla.

Érezted már azt valaha, hogy túlságosan érzelmes vagy? Túlságosan vonzanak a romantikus dolgok? Vágytál olykor arra, hogy valahogy lehűtsd a feltoluló érzelmeidet? Pontosan ezt fejezheted ki ezzel a Fatumjewels fülbevalóval.

Fatumjewels egyedi Fantázia gyémánt rubellit tanzanit fülbevaló

Nézd meg alaposan, milyen erőteljes romantikus érzést sugároz magából a rózsaszín árnyalatú vörös rubellit, mellette a lilás árnyalatú tanzanittal. Ezt azonban valamelyest lehűti a gyémánt jégvirág. Pontosan ilyen hatással lesz rád ez az ékszer, ráadásul pontosan ezt a gondolatot fogja kommunikálni a környezeted felé.

Arról se feledkezzünk meg, hogy a felcserélt színek érdekes személyiségre utalnak. Érdekesnek tartod magad? Hidd el, más is annak fog tartani, még azelőtt, hogy megszólalnál.

Engedd meg magadnak, hogy egyedi módon közvetítsd legbensőbb valódat! Ez az egyedi Fatumjewels Fantázia gyémánt rubellit tanzanit fülbevaló a legjobb kiegészítő ehhez.