Legyél mesehős

Legyél az, aki mindig is lenni akartál

Az ember célja, hogy megvalósítsa önmagát. Ne tartson vissza semmi attól, hogy az legyél, aki mindig is akartál lenni. A Fatumjewels Galéria ékszereivel ezt most megvalósíthatod.

Szeretnéd valóra váltani álmaidat? Itt a lehetőség, ne szalaszd el!

Gyermekkorodban biztos álmodoztál arról, hogy te vagy Csipkerózsika vagy esetleg más hercegnő. Az is lehet, hogy már akkor Hollywood vörös szőnyegére képzelted magad. Esetleg Tahiti királynőjének képzelted magad. Vagy inkább a sci-fi hősök vonzottak már akkor is?

Nézzük, milyen lehetőségeket nyújt a Fatumjewels Galéria számodra? Kivé tudsz átváltozni ékszerekkel?

Legyél hercegnő a Diadém gyémánt brillgyűrűvel

Melyik kislány ne szeretett volna a mese hercegnőjének bőrébe bújni? Akár csak egy órácskára.

Diadém gyémántgyűrű

A Fatumjewels Diadém gyémánt brillgyűrű egy hercegnő érzetét fogja nyújtani számodra. Ha a te álmod is az volt, hogy hercegnő lehess, akkor ne keress tovább, ez lesz a Te ékszered.

Hollywoodi sztárok nyomában

Már gyermekkorodban is a vörös szőnyegre álmodtad magad? A Hollywood Moments gyémánt topáz gyűrű valódi hollywoodi élménnyel ajándékoz meg.

Fehérarany gyémánt topáz gyűrű

Ez a csodálatos gyűrű nemcsak a „mintha” érzéssel ajándékoz meg, hanem valódi sztárt varázsol belőled. Hidd el, hogy minden figyelmet megkapsz ezzel a sztárgyűrűvel az ujjadon. Valódi érzést csak a valódi ékszer adhat. A 18,44 karátos topáz és a több mint 6 karát gyémánt mindenkit (még téged is) meggyőz arról, hogy Te vagy a sztár.

Csipkerózsika, akit mindenki ismer

Csipkerózsika meséjét mindenki ismeri, és szinte minden kislány szeretett volna egy kicsit a helyében lenni, amikor végül a mese végén a jó győzedelmeskedett.

Rozé arany gyémánt pink zafír gyűrű

Neked nem kell megküzdened a gonosz mostohával és száz évet sem kell várnod, hogy a királyfi megmentsen. Mégis mesehőssé válhatsz egy Fatumjewels ékszerrel, hiszen megálmodtuk és elkészítettük számodra azt a gyűrűt, ami megeleveníti számodra a mesét.

Ez a Csipkerózsika rozé arany gyémánt pink zafír gyűrű meseszerűvé varázsolja körülötted a világot.

Tahiti Álom

Egzotikus helyen szeretnél királynő lenni? Ez volt az álmod gyermekkorodban? Egy Fatumjewels ékszer erre a varázslatra is képes.

Tahiti Álom gyöngysor

A Tahiti Álom gyöngysor olyan érzést nyújt majd, amit el sem hinnél. Nemcsak Te magad, de a környezeted is érezni fogja királynői kisugárzásodat. A tahiti gyöngyök különlegesek, magukban hordozzák azt az egzotikumot, amire kizárólag egy melegtengeri gyöngy képes. Ezek a drágakövek, melyek élőlény részét képezték valaha, varázslatot hordoznak magukban, amiből Te is részesülhetsz.

Sci-fi és fantasy hősök bőrébe bújva

Lehetséges, hogy már gyermekkorodban is jobban rajongtál a sci-fi és fantasy műfajért, mint a mesékért. Egy ilyen átváltozásra is van megoldásunk.

Fehérarany citrin gyűrű

Ha Star Trek rajongó vagy, két ötletünk is van, ami rögtön szeretett világodba repít. Fentebb láthatod a Batleth fehérarany citrin gyűrűt, ami dizájnjából adódóan önmagáért beszél. Alább pedig a Mezoti gyémánt briliáns gyűrűt veheted szemügyre. Válassz kedvedre! Vagy válaszd mindkettőt! Csak a valódi tud valódi érzést kiváltani.

Fehérarany gyémántgyűrű

Esetleg valami általánosabb ékszerre vágysz, ami a fantasy világ érzetét nyújtja? Ebben az esetben a Cyber Wings gyémánt apatit fülbevaló lesz a Te ékszered.

Gyémánt apatit fülbevaló

A fentiek sorát még hosszan lehetne folytatni, mindössze némi ízelítőt próbáltunk nyújtani, ami arra sarkallhat, hogy valóban az legyél, aki lenni akarsz.

Látogass el hozzánk! Mondd el, mire vágysz! Valódi ékszerrel nincs lehetetlen.

Banner Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria banner