Klasszikus gyémánt eljegyzési gyűrű

Klasszikus egyköves gyémánt eljegyzési gyűrű

Amikor klasszikus eljegyzési gyűrűről beszélünk, akkor azonnal az egyköves szoliter gyémántgyűrűre asszociálunk, hiszen valóban ez a klasszikus eljegyzési gyűrű.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lenne különbség ezek között az ékszerek között. Akár a gyűrű dizájnját, akár a gyémánt színét vesszük figyelembe, még ennél az tradicionális ékszer típusnál is elképesztően sok lehetőség áll rendelkezésünkre a választáshoz.

Nézzünk először egy valódi klasszikus darabot, egy sárga arany briliáns gyémánt eljegyzési gyűrűt.

Klasszikus sárga arany gyémánt eljegyzési gyűrű

Amennyiben valaki tényleg a szigorúan vett hagyományos eljegyzési gyűrűhöz ragaszkodik, akkor a Fatumjewels Galériában erre is talál megoldást, mint ahogy a fenti képen láthatjuk. Ráadásul még ezen a kategórián belül is vannak apró különbözőségek. Nézd meg alaposan a két fotót. Mindkettő hagyományos eljegyzési gyémántgyűrű.

Klasszikus sárga arany gyémánt eljegyzési gyűrű

Klasszikus fehérarany gyémánt eljegyzési gyűrű

Az utóbbi években a fehérarany divatját éljük, ami meglehetősen nagy kihatással van az eljegyzési gyűrűkre is.

Klasszikus fehérarany gyémánt eljegyzési gyűrű

Amit a képen láthatunk az egy hagyományos formatervezésű fehérarany eljegyzési gyémántgyűrű egykarátos briliáns gyémánttal. Sok nő álmodik arról, hogy egy napon majd ilyen gyűrűt húz kedvese az ujjára.

Ne gondold azonban, hogy ezzel vége az eljegyzési gyűrűk tárházának, hiszen mint a cikk elején említettük, rengeteg lehetőség van ezen a területen is.

Egy apró változtatás a formatervezésben és máris egészen más gyűrű tárul a szemünk elé. Szeretnél inkább vékonyított gyűrűvégeket? Plusz négy érdekes vonalú karmocska a drágakő foglalathoz, és máris teljesen más gyűrűt tekinthetünk meg.

Klasszikus fehérarany gyémánt eljegyzési gyűrű

 

Tegyük egy icipicit modernné a gyűrűvégeket, legyen egy kicsit szigorúbb a vonalvezetés, hiszen határozott hölgyekhez sokkal inkább illik egy ilyen dizájn. Máris teljesen más ékszer látunk magunk előtt.

Klasszikus fehérarany gyémánt eljegyzési gyűrű

Rengeteg fotót lehetne még bemutatni a Fatumjewels Galériában található fehérarany gyémánt eljegyzési gyűrűk közül, ám azt javasoljuk, hogy inkább nézz körül magad, hogy megtaláld azt a modellt, ami valóban a legjobban illik hozzád. Ebben a cikkben pedig térjünk át a színesebb modellekre, melyek még mindig a klasszikus kategóriába tartoznak.

Klasszikus eljegyzési gyűrű színes gyémánttal

A következőkben megmutatjuk, hogyan lehet mégis klasszikus a színes drágaköves eljegyzési gyűrű.

A klasszikus eljegyzési gyűrű elsősorban a tradicionális formája miatt tekinthető klasszikusnak, valamint az egyetlen briliáns gyémánt adja meg a különleges státuszát.

Vannak sokan, akik ragaszkodnak a hagyományos szoliter eljegyzési gyűrűhöz, de mégis szeretnének egy kicsit eltérni attól. A legenyhébb eltérést, mely már évtizedekkel ezelőtt is észrevehető volt a trendváltozásokban, azt a fekete gyémánt jelentette.

Fehérarany fekete gyémánt eljegyzési gyűrű

Esetleg még jobban szeretnél elkalandozni a színek világában? Kedveled az erőteljesebb színeket? Lássunk egy hagyományos egyköves eljegyzési gyűrűt rózsaszín gyémánttal.

Fehérarany rózsaszín gyémánt eljegyzési gyűrű

Néhányan jobban szeretik a visszafogottabb színeket. Az ő számukra a konyak színű gyémánt fogja nyújtani a megoldást, ha színes gyémántot szeretnének az ujjukon látni az eljegyzést követően minden nap.

Konyak gyémánt eljegyzési gyűrű

Általában a világos bőrű, szőke hölgyek jobban kedvelik a hideg színeket. Te is közéjük tartozol, de erőteljes színre vágysz? Akkor a Te gyémántod azúrkék színű kell, hogy legyen. Ezzel nem kell lemondanod a hagyományokról, mégis különleges és trendi ékszert kapsz.

Fehérarany azúrkék gyémánt eljegyzési gyűrű

Láthatjuk, hogy a gyémánt is sok lehetőséget jelent, ha színes drágakő a vágyad, ám lehet, hogy mégsem elegendő számodra. Több színárnyalatra vágysz? Szeretnél még több szín és forma közül válogatni?

A Fatumjewels Galériában nem csak gyémánt eljegyzési gyűrűt találsz. Rengeteg egyéb eljegyzési gyűrű van zafír, smaragd, rubin és egyéb valódi drágakövekkel, melyek a szivárvány összes színében pompáznak. Nézz körül és találd meg azt az eljegyzési gyűrűt, ami tökéletes lesz számodra!

Banner Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria banner