Jegygyűrű karikagyűrű

Hagyományos jegygyűrű extrákkal

Az eljegyzés célja, hogy hivatalossá tegyünk egy kapcsolatot, gyakran az első lépés a házasság felé.

Jegygyűrű karikagyűrű

Az utóbbi években a tradíciók kitörlődtek, továbbá különböző szokások szivárogtak be különböző vallásokból, kultúrákból és hagyományokból. Tulajdonképpen bármilyen formában megtervezhetitek az eljegyzéseteket, akár anélkül is, hogy a házasság tervben lenne, de akár ki is lehet hagyni, hiszen ez ma már nem szükséges a házassághoz.

Bikolor karikagyűrű a Fatumjewels Galériában

Lehet, hogy ez kicsit zavarosnak tűnik, de ez is azt mutatja, hogy bármit megtehettek. Követhetitek a régi hagyományokat, de akár újakat is teremthettek.

Sima felületű jegygyűrű – egy régi tradíció

Hazánkban hosszú időn át a sima felületű sárga arany karikagyűrű cseréje jelentette az eljegyzést.

Sokan még ma is ragaszkodnak ehhez a hagyományhoz, ám szeretnének egy kis extrát, amire természetesen van lehetőség, hiszen napjainkban még a hagyományos jegygyűrűnek is számos változata létezik.

Fehérarany karikagyűrű

A leggyakoribb választás, amikor a hagyományos karikagyűrű női párja egy vagy több gyémánttal van díszítve.

Egy másik extra, ami egyre gyakoribb, hogy a karikagyűrű külső vagy belső felére gravírozást kér a leendő pár. Ez lehet név vagy dátum, vagy akár egy rövid idézet.

Bikolor karikagyűrű a Fatumjewels Galériában

Hagyományos jegygyűrű extrákkal

Mint már említettük, napjainkban a hagyományos jegygyűrűnek is számos változata létezik, a lehetőségek tárháza szinte végtelen.

Sárga arany gyémánt karikagyűrű

Először is érdemes visszatérni a díszítő gyémánt kérdésére. Ki állíthatná, hogy kizárólag a hölgyek kiváltsága a gyémánttal díszített karikagyűrű. Egyre gyakoribb, hogy a férfiak is szeretnének részt kapni a gyémánt ragyogásából.

Fehérarany gyémánt karikagyűrű

A másik fontos változás, ami a hagyományos jegygyűrűt illeti, az alapanyag. Míg régebben a sárga arany volt az általánosan elfogadott karikagyűrű alapanyag, ma számtalan lehetőség közül választhatunk. Dönthetünk a fehérarany vagy a rozé arany mellett, de akár döntenünk sem kell, hiszen lehet bikolor vagy akár trikolor a jegygyűrű.

Bikolor karikagyűrű a Fatumjewels Galériában

Mint láthatjuk, elképesztően sok lehetőség van, ami a karikagyűrű kérdését illeti.

Ha úgy érzitek, itt az ideje az eljegyzésnek, gyertek el a Fatumjewels Galériába és válasszátok ki a hozzátok leginkább illő jegygyűrű párt!

Fatumjewels karikagyűrű