tavaszi színek

Ékszerek a tavasz illatával

Milyen csodálatos időjárás van néhány napja. Most már tényleg nincs messze a nyár. Hogyan tudjuk ezt a hangulatot ékszerekkel kifejezni?

Tavasz

Elérkezett a legszebb tavaszi hónap, minden felpezsdült. Szeretnénk, ha ezt nemcsak színes ruházattal, hanem tavaszias-nyárias kiegészítőkkel is kifejezhetnéd.

Az alábbi rózsaszín gyémánt fülbevaló a napokban vált tervből valósággá. Éppen ez a csodás pezsgés ihlette, ami tavasszal átjárja a lelkeket. Amikor minden virágot bont, amikor a színek kavalkádja beborítja a környezetünket, ezt az érzést a rózsaszín gyémánt tudja legjobban kifejezni.

Rózsaszín gyémánt fülbevaló

Természetesen nemcsak a színek, de a formák is roppant fontosak, amikor egy várva várt évszak átjárja az érzékeidet és szeretnéd, ha ez a külsődön is látszódna.

Akár virágokat is viselhetünk ékszer formájában. Az alábbi ékszerek között akkor is megtalálod a saját ízlésed szerinti modellt, ha visszafogottabb darabot keresel.

Virág zafír ékszer szett

Ez a fehérarany zafír ékszer szett virágokkal borít be, ha akarod. A színösszeállítása nem túl harsány, de éppen megfelelően hangsúlyosak a fehérarany virágok.

Faragott virág turmalin peridot fülbevaló

Erre a faragott virág fülbevalóra tekintve szinte érezni lehet egy nyári nap illatát. Örök virág a Te ízlésed szerint tervezve. Miért ne viselhetnéd?

Gyémánt smaragd gyűrű

A hideg színeket kedvelők sem maradhatnak ki a sorból. Ehhez a legtökéletesebb választás a smaragd. Egy smaragdvirág az ujjadon kifejezőbb, mint gondolnád.

Faragott virág akvamarin ékszer szett

A hideg színeknél maradva, ám a virágformát megtartva jó választás lehet ez a faragott virág ékszer szett, melyben különleges drágaköveket is megtalálsz, mit például a paraiba turmalint és a zöld gyémántot.

Gyémánt rubin medál

A rubin sem maradhat ki a sorból, amikor vérpezsdítő időszakot megjelenítő ékszerekről van szó. Ez az egyik legintenzívebb szín a drágakövek között. Viselj gyémánt rubin virágot, ha úgy tetszik.

Vannak, akiket ugyan magával sodort a tavasz lendülete, mégis minden más drágakőnél jobban kedvelik a gyémántot. Természetesen az ő kedvenceik sem maradhatnak ki ebből az írásból. Tekintsük meg azokat az ékszereket, melyek ugyanolyan erős szenvedélyt képesek kifejezni színek nélkül.

Gyémántgyűrű a Fatumjewels Galériában

Hát nem gyönyörű ez a gyémántvirág? Ez a gyűrű a legjobb példa arra, hogy akár színek nélkül is tökéletesen kifejezhető a tavaszi zsongás.

Gyémántgyűrű a Fatumjewels Galériában

Ha az egyszerűbb, letisztultabb formákat szereted, akkor sem kell megvonnod magadtól a virágformát.

Gyémántgyűrű a Fatumjewels Galériában

Végül, ha kevésnek éreznéd az egy virágot, itt van számodra egy dupla gyémántvirág fehérarany gyűrűbe ágyazva.

Reméljük, sikerült némi inspirációt nyújtanunk a tavaszi-nyári hónapokra. Ez azonban csak egy kis ízelítő volt nyári ékszereink kínálatából.

Tekintsd meg ékszereinket, akár a Fatumjewels Galéria webáruházban, vagy látogass meg minket és csodáld meg teljes valójukban ezeket a pompás ékszereket!

Banner Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria banner