Hathor istennő

Hathor gyémántgyűrű

Hathor a szépség, az öröm és a szerelem istennője. Szeretnéd érezni pozitív hatását az életedre? Ez a Fatumjewels Hathor gyémántgyűrű megfelelő kiegészítő lesz hozzá, mely eljegyzési gyűrűként is csodás ajándék.

Az 1,79 karát briliáns gyémánt szikrázó ragyogása pontosan azt a szépséget közvetíti, amire vágysz és amit megérdemelsz. Az anyagválasztás, a fehérarany és a fehér gyémánt gondoskodik arról, hogy semmilyen élénk szín ne vonja el a figyelmet az alapvető, természetes szépségről. Ez a gyűrű hatással lesz a környezetedre, valamint saját tetteidre egyaránt. Természetesen a megjelenésedet is „istenivé” teszi.

Hathor egyedi gyémántgyűrű Fatumjewels gyémánt eljegyzési gyűrű

Hathor, a napisten lánya

Hathor a napisten lánya, a fáraó isteni anyja, ám emellett rengeteg területét befolyásolja az életnek, ami gazdagok és szegények számára egyaránt fontos.

Szereted a zenét és a táncot? Az ókori Egyiptomban Hathor volt a zene és a tánc istennője is. Nem csoda, hogy ilyen erős kultusz lengte körbe személyiségét, hiszen ki ne szeretne zenét hallgatni és táncolni?

Úgy tűnik, hogy Hathor örömöt, szerelmet, zenét, táncot, tehát vidámságot visz az emberek életébe. Ő ihlette ezt a gyémántgyűrűt, mely révén te is kifejezheted saját vidám egyéniségedet.

A szerelem és az anyaság segítője

Örök szerelem és egészséges gyermekek. Mi mást várhatna az ember egy tartós kapcsolattól? Ez egy újabb ok arra, hogy eljegyzési gyűrűvé váljon ez a Fatumjewels Hathor gyémántgyűrű.

Úgy tartották régen, hogy Hathor segít az anyáknak a szülésnél. Nemcsak segíti őket, hanem óvja is a születendő gyermeket. Annak ellenére, hogy ma már igen kevesen követik az ókori egyiptomi tradicionális vallást, ez egy nagyon szép gondolat. Akármennyire is modern korban élünk, egy várandós nő mindig félti születendő gyermekét. Nyilvánvalóan ezért kapta meg Hathor ezt a szerepet, hiszen ez az öröm, a vidámság, a szerelem és a szépség istennőjéhez illik leginkább.

Az isteni lét kifejezése ékszerrel

Hathor istennő ókori ábrázolása adta az ihletet a Hathor gyémántgyűrű formatervezéséhez, melyet ha alaposan megnézel, világosan láthatod.

Az ókori ábrázolásban Hathor istennőt szarvakkal a fején ábrázolták, melyek között a napkorongot tartja, ezzel fejezve ki isteni létét. Tekintsd meg oldalról a Hathor gyémántgyűrűt és felfedezheted ezt a motívumot. A gyűrűvégek kiemelkednek. Mi lehetne alkalmasabb a napkorong ábrázolására, mint ez a 1,35 karátos briliáns gyémánt?

Hathor egyedi gyémántgyűrű Fatumjewels gyémánt eljegyzési gyűrű

Hathor ábrázolásában az ureusz is nagy szerepet kap, hiszen ez teszi világossá, hogy ő a fáraó isteni anyja. Éppen ezért kaptak a gyűrűvégek ilyen gazdag, 0,44 karát össztömegű gyémántdíszítést. A Fatumjewels tervezői mindent megtettek azért, hogy méltányos mennyiségű gyémánttal adózzanak Hathor szépségének. Engedd, hogy az isteni szépség és öröm hatással legyen rád, miközben viseled!

A szenvedély ereje

A szenvedély fontos részét képezte Hathor kultuszának, melyet tökéletesen kifejezésre juttattak az emberek az ókorban, valamint a Fatumjewels Galéria tervezői is erre törekedtek ezzel a Hathor gyémántgyűrűvel.

Hathort olykor tükörrel a kezében ábrázolták, ami egyértelműen a szépségére utalt. Mi a gyémánt ragyogásával párosítottuk ezt a szép gondolatot.

Hathor szent színe a türkiz volt, ennek ellenére nagyon sokszor vörös ruhában ábrázolták, hogy ezzel is erősítsék a szenvedélyhez való kötődését. Mivel az öröm, a szerelem, a vidámság istennője, ezért nem is kétséges, hogy mennyire szenvedélyes. Pontosan ez szükséges egy hosszú távú szerelmi kapcsolathoz, egy boldog házassághoz. Éppen ezért kiváló választás a Hathor gyémántgyűrű eljegyzési gyűrűként.

Hathor egyedi gyémántgyűrű Fatumjewels gyémánt eljegyzési gyűrű

Hathor szépsége, vidámsága, szenvedélye mind ott lehet az ujjadon. Ez az egyedi Fatumjewels Hathor gyémántgyűrű tökéletesen kifejezheti legbensőbb énedet.