Ragyogó virág - ajándékozz ékszert

Ajándékozz ékszert minden alkalomra

Egy ékszer többet mond ezer szónál, de mit szólnál, ha Te kapnál ékszert ajándékba? Már a gondolat is csábító, igaz? Pontosan ugyanezt fogja érezni a megajándékozottad. Alább adunk néhány támpontot a különböző ékszerek üzeneteiről.

Több ezer éve hordunk ékszereket. Régen az ékszer jelentette a gazdagságot és a hatalmat. Ám ez ma már nem így van. Napjainkban a legtöbb embernek van lehetősége ékszert vásárolni, illetve viselni.

Ha valakit ékszerrel ajándékozol meg, az elsősorban a szeretet kifejezése. Egy ékszer szép és időtálló. Egy ékszerről gyakran egy személyre vagy életünk egy eseményére asszociálunk, ám fontos, hogy a megfelelő ékszert válasszuk, ha mi vagyunk az ajándékozó fél.

Gyűrű egy különleges személy részére

A gyűrű történelmi szempontból szövetséget jelképezett, valamint státuszt és még egy kis mágiát is. Elég, ha Tolkien A gyűrűk ura című regényére gondolunk.

Sissi rubin gyémánt gyűrű

Éppen ezért egy gyűrű a szeretet és az összetartozás szimbóluma, továbbá annak a kifejezése, hogy az ember valóban komolyan gondolja a kapcsolatot.

Gyémánt eljegyzési gyűrű a Fatumjewelstől

Egy egyszerű gyűrű egy briliáns gyémánttal, például egy klasszikus eljegyzési gyűrű pontosan ezt a komoly szándékot fejezi ki. Ha nem akarod eljegyezni a megajándékozni kívánt embert, akkor lehet hogy jobb, ha más ékszert választasz.

Fatumjewels gyémánt smaragd gyűrű

Nyaklánc, ami közel van a szívhez

Egy nyaklánc egy másik nagyon szép szimbólum a szeretet kifejezésére.

Gyémánt zafír gyöngy nyakék

A kiválasztott nyaklánc különböző hosszúságú lehet, ám mindenképpen közel kerül a szívhez. Pontosan ezért ez magától értetődő ajándék olyan ember számára, akit különösen nagyon kedvelsz.

Gyémánt szív medál nyaklánccal - Fatumjewels ékszer

Válassz egy időtálló nyakláncot egy olyan medállal, ami személyes érzéseket fejez ki, de figyelj arra, hogy az ékszer illeszkedjen a megajándékozott személyhez.

Gyémánt rózsaszín zafír medál nyaklánccal

Fülbevaló, ha biztosra akarsz menni

Ha biztosra akarsz menni az ajándékkal kapcsolatban, akkor válassz egy pár szép fülbevalót, az mindig nyerő választás.

Színes drágakő fülbevaló a Fatumjewels Galériában

Nem kell figyelned a méretre, ha fülbevalót ajándékozol, ráadásul nem közvetít olyan érzelmeket, amit könnyű félreérteni. Sem a megajándékozott számára, sem a környezete számára. Ezzel ellentétben egy gyémántgyűrű meglehetősen félreérthető lehet.

Gyémánt fülbevaló

Választhatsz egy pár klasszikus fülbevalót gyöngy, színes drágakő vagy gyémánt díszítéssel, de akár a modernebb dizájnok között is válogathatsz, ha nagyon jól ismered a megajándékozni kívánt személy ízlését.

Zöld gyémánt faragott akvamarin fülbevaló

Karkötő az ékszerek szerelmeseinek

A karkötő tökéletes ajándék olyan személy számára, aki imádja az ékszereket.

Marilyn gyémánt karkötő a Fatumjewels Galériában

Óriási előnye, hogy nagyon jól kombinálható más ékszerekkel, akár más karkötőkkel is. Egy hölgy csuklója akár több karkötő viselésére is képes, ráadásul csodálatosan lehet keverni a különböző színeket és drágaköveket.

Gyémánt smaragd karperec

Karkötő tekintetében – éppen a kombinálás lehetősége miatt – érdemes egy egyszerű dizájn mellett dönteni gyémánttal, hiszen így valóban megadjuk a lehetőséget, hogy bármilyen színekkel lehessen együtt viselni.

Diamond Panther karperec

Nézz körül a Fatumjewels Galéria ékszer kínálatában. Több ezer ékszerünk között egészen biztosan találsz olyat, amit szívesen ajándékoznál szerettednek.

Banner Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria banner