Gyémánt

A fehér szín jelentése – Gyémánt

A színek jelentésével foglalkozó sorozatunk utolsó részéhez érkeztünk. Nem is lehetne stílusosabban befejezni, mint a drágakövek királynőjével, a gyémánttal.

A fehér szín nagyon sok mindenhez kötődik, ám elsősorban mindenkinek a tisztaság, hűség, kiegyensúlyozottság jut eszébe erről a színről. Emellett a gyémánt is hasonló érzéseket ébreszt az emberben.

A cikkben látható gyémánt ékszerek fellelhetők a Fatumjewels Galéria gyémánt ékszer kínálatában.

Fatumjewels gyémánt gyűrű

A fehér szín jelentése

Mint már említettük, a fehér színről elsősorban a tisztaságra, jóságra, hűségre asszociálunk.

Fatumjewels gyémánt medál

Emellett a fehér szín a béke és a jóakarat szimbóluma is. Gondoljunk csak a fehér békegalambokra vagy a fehér zászlóra.

Talán a fehér színben meglévő összes szín kiegyensúlyozottsága teszi, hogy ez egyben a biztonságot is jelképezi. Talán éppen ezért fehérek a kórházak, az orvosok köpenye, a nővérek egyenruhája.

Fatumjewels gyémánt ékszer szett

A biztonságon kívül azonban a fehér sikeres kezdetet is jelent, ami még egy ok a tradicionális fehér menyasszonyi ruhára.

A jóság színe egyértelműen a fehér, éppen ezért ábrázolják az angyalokat fehér ruhában. Ez azonban nem az egyetlen ok az angyalok fehér öltözetére, hiszen a fehér szín egyben a fényt is jelenti, a fény pedig reményt és boldogságot hoz.

Fatumjewels gyémánt fülbevaló

A menyasszonyi ruha fehér színére térjünk még vissza egy mondat erejéig. Nyilvánvalóan ebben a környezetben a fehér ártatlanságot, szüzességet és tisztaságot jelent, továbbá a lélek és a szeretet győzelmét.

Bár különböző kultúrákban különböző jelentése van a fehérnek, a világ nagy részén házasságot, békességet, tisztaságot és gyógyítást jelent.

Fatumjewels gyémánt gyűrű

A fehér szín gyógyító hatása

Ez a néhány sor a spirituálisabb olvasók számára íródott, hiszen nem mindenki ért egyet a kissé misztikus dolgokkal.

Fatumjewels gyémánt karkötő

A fehér szín felfrissülést hoz, jótékony hatása azonban nem korlátozódik erre az egy dologra.

Azok számára, akik nehezen nyílnak meg másoknak, érdemes fehér színt használni, úgy a környezetükben, mint a ruházatban és ékszerekben. A fehér ugyanis segít megnyílni, ami egyértelműen pozitív változást hozhat az ember kapcsolataiba.

Fatumjewels gyémánt medál

Az sem egy utolsó szempont, hogy a fehér eleganciát hordoz magában és emelkedett hangulatot varázsol maga köré. Mindezt vedd figyelembe, amikor színeket választasz.

Ha szereted a fehér színt

Kíváncsi vagy, mit árul el rólad, ha szereted a fehér színt? A fentiek alapján szerintem már egész élesen körvonalazódott benned.

Fatumjewels gyémánt fülbevaló

Az biztos, hogy a fehér szín szeretete csupa pozitívumot árul el rólad. Biztos lehetsz benne, hogy mindig a teljességre, a tökéletességre törekszel, úgy a munkádban, mint a magánéletedben és egyéb kapcsolataidban.

Általában szeretsz tisztán látni. Még akkor sem áltatod magad, amikor az lenne a kényelmesebb. Fájdalmak árán is vállalod az őszinteséget. Biztos vagyok benne, hogy szeretsz elegánsan mutatkozni. Éppen az őszinteséged miatt a saját magaddal való kapcsolatod sokkal jobb, mint az emberek többségének. Minden adottságod megvan a boldog életre.

Fatumjewels gyémánt gyűrű

Úgy érzed, mindez illeszkedik hozzád? Akkor egyértelműen a gyémánt a kedvenc drágaköved, még akkor is, ha erre eddig nem gondoltál.

Nézz körül a Fatumjewels Galéria gyémánt ékszer kínálatában és válaszd ki azt, amelyik a legjobban tetszik!

Fatumjewels Galéria