A gyémánt ragyogása a Fatumjewels Galériában

Ragyogó gyémántgyűrű – bővebben a pavé foglalatról

Egy ragyogó gyémántgyűrű minden körülmények között felhívja magára a figyelmet. Minél ragyogóbb, annál jobban vonzza a tekintetet.

Mit gondoltok erről a ragyogó rozé arany gyémántgyűrűről? Csodálatos, igaz? De honnan ez az erőteljes ragyogás? Pontosan erről fog szólni ez a cikk.

Fatumjewels Rozé Fusion dupla gyémántgyűrű

A pavé foglalat különleges eredménye

A fenti fotón egy alliance eljegyzési gyűrű és jegygyűrű látható pavé foglalattal.

Erről már korábban esett szó az eljegyzési gyűrű különbözőségeiről szóló cikksorozatban. Az alliance gyűrűk ebben a cikkben találhatók: Az eljegyzési gyűrű különbözőségei

A pavé egy olyan foglalat, amit akkor alkalmaznak, amikor egy egész felületet teljes mértékben be szeretnének borítani briliáns gyémántok soraival. Ez a foglalat típus csodás ragyogást eredményez.

Kimberley gyémántgyűrű pavé foglalattal

Nemcsak eljegyzési gyűrű esetén alkalmazható, hanem bármilyen gyűrűnél vagy egyéb ékszernél, ha nagyobb felületet szeretnénk sok kis briliáns gyémánttal díszíteni. A végeredmény olyan lesz, mintha gyémántszőnyeg terülne eléd. A kis briliáns gyémántok együttes ragyogása szemet gyönyörködtető.

Ahhoz, hogy ez a típusú foglalat szép legyen valódi szakértőre van szükség. Amikor a napsugarak játéka és azok visszatükröződése jól látható, az tényleg különleges. Ehhez megfelelő minőségű gyémántra és minőségi munkára van szükség.

Fatumjewels Mezoti fehér és konyak gyémántgyűrű

Tudtad, hogy a gyémánt úgy működik, mint egy tükör? A fény, ami behatol a gyémántba, az vissza is tükröződik. Ez hozza létre a szikrázó ragyogást. Ez megkívánja a megfelelő minőségű csiszolást. Csak így hozható létre egy ragyogó gyémántgyűrű.

Amikor gyémánt ékszert készítünk a Fatumjewels Galériában, mindig alaposan odafigyelünk a gyémánt csiszolásának minőségére. Kizárólag magas minőségű gyémánt kerülhet az ékszereinkbe.

Bizonyára tudod, hogy a nyers gyémánt nem különösebben ragyog, valójában még csak nem is szép. A csiszolás adja meg ennek a különleges drágakőnek azt a szépséget, amit a Fatumjewels ékszereken látsz.

Fatumjewels Csillagfény gyémántgyűrű

Amikor egy gyémánt alacsonyabb minőségű csiszolásban részesül, akkor sokkal inkább üvegtáblának néz ki. Nemcsak kevésbé ragyog, hanem át is lehet látni a gyémánton. Ez nem adja meg azt az érzést, amire egy briliáns gyémánt megtekintésekor számít az ember.

A Fatumjewels Galériában a legjobb minőségű drágaköveket találod az ékszereken. Egy gyémánt ékszer pavé foglalattal pedig segít, hogy megtaláld azt a ragyogást, amire mindig is vágytál.

Banner Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria banner