Kék szín a Fatumjewels ékszer blogon

A kék szín jelentése 3. – Zafír

A kék általánosságban békét, higgadtságot és önzetlen szeretetet sugároz. A sötétkék azonban azt jelentheti, hogy célratörő vagy.

Kék szín a Fatumjewels ékszer blogon

A kék szín nagyon érdekes, mert gyógyító hatása van testre és lélekre egyaránt. Ezért érzed, hogy kékbe öltözve magabiztosabbnak érzed magad, hiszen a kék segít leküzdeni a kisebbrendűségi érzésedet.

A cikkben alább a Fatumjewels Galéria kék zafír ékszereit láthatod. A képekre kattintva bővebb információkat kapsz az ékszerről.

A pozitív kék

A kék egy pozitív szín, mely segít kimondani az igazságot, akkor is, amikor az nem túl könnyű, ám segít azt úgy tálalni, hogy ne legyen bántó.

Fatumjewels kék zafír gyémánt medál nyaklánccal

Sokszor előfordul veled, hogy szeretnél valakin segíteni, de nem tudod hogyan tedd? A kék szín ebben is segít. A gondolatok szinte maguktól bukkannak fel, hogy segítő szándékodat véghez vihesd. Ezért is érdemes kék zafírt viselni, hiszen ez nagymértékben hozzájárul majd, hogy az önzetlenséged megfelelő formát találjon.

Fatumjewels kék zafír gyémánt gyűrű

A kék szín megerősíti a kapcsolatot test és lélek között, így teremt békét saját magadban. Ez óriási lelki megnyugvás lesz számodra, melyet azonnal érezni fogsz, amit elkezdesz zafír ékszert viselni. Valójában a kék képes behatolni a lelkedbe, hogy kiteljesítse hűsítő, gyógyító hatását.

Fatumjewels kék zafír gyémánt ékszer szett

A kék hatása a környezetre

A kék színnek nemcsak rád, de környezetedre is elképesztő hatása van, hiszen csupa pozitív dologra asszociálunk róla.

Fatumjewels kék zafír gyémánt nyakék

Elgondolkodtál már azon, hogy miért olyan gyakori és elfogadott a férfiak körében – főként üzleti körökben – a sötétkék öltöny? A válasz nagyon egyszerű. A sötétkék bölcsességet, szaktudást és stabilitást sugároz. Ezt érzi az, aki ránéz a sötétkék színre.

Azonban ne legyen ez kizárólag a férfiak és az üzletemberek kiváltsága. Te is kiválthatod ezt a hatást környezetedből egy sötétkék zafír ékszer szettel.

Fatumjewels kék zafír gyémánt ékszer szett

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a kék nemcsak rád lesz nyugtató hatással, ha azt viseled, hanem környezetedre is. Mennyivel egyszerűbb minden kommunikáció, ha senki nem stresszes, így van? Ezt könnyen kiválthatod kék zafír ékszerrel, hiszen az nemcsak kék, de valódi is. Ettől a kék szín hatása is nagyobb méreteket ölthet.

Bizonyára kedvet kaptál, hogy sötétkék zafír ékszer viselj. Ne aggódj, a Fatumjewels Galéria zafír ékszer palettája széles és csak Rád vár.

Banner Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria banner