A tél színei drágakövekben

Évszakok színei: Tél

Az évszakok színei remekül kifejezhetők ékszerekkel, köszönhetően a sok szép színes drágakőnek.

Évszakokhoz kapcsolódó sorozatunkat a tél színeivel kezdjük, mely a várakozással ellentétben nem csupa hideg színekből áll. A tél uralkodó színei, ami az ékszereket illetik a mélyvörös, az ibolyaszín és a csodálatos világoskék.

A tél színei drágakövekben

Mivel mostanában igen fagyos napokat élünk meg, kezdjük a színek és drágakövek sorozatát a jéghideg világoskékkel.

Jéghideg világoskék a drágakövekben

Természetes, hogy a világoskék, mint a jég megtestesülése, tökéletesen illik a tél hangulatához. Egyes drágakövek mintha éppen ennek kifejezésére jöttek volna létre.

A nyugtató tengerkék topáz az egyik legtökéletesebb drágakő télre. Az sem utolsó szempont, hogy ha már ilyen szép hideg színű drágakőről van szó, melyet télen szeretnénk viselni, akkor az ékszer formája is illeszkedjen ehhez a hangulathoz.

A fehérarany hópihe valódi téli hangulatot varázsol köréd. A briliáns gyémántok még tovább fokozzák a hideg érzést. Ez a Fatumjewels gyémánt topáz medál tökéletes választás lehet.

Fehérarany gyémánt topáz medál nyaklánccal

Ragaszkodsz a hópihéhez, de szeretnél egy kis melegséget csempészni az ékszerbe? A rozé arany éppen ezt biztosítja, ám a drágakövek és a medál hópihe formája tökéletesen megtartja a téli hangulatot.

Rozé arany hópihe gyémánt topáz medál

Egy áttetsző megdermedt vízcsepp is meglehetősen téli hangulatot áraszt, mint ahogy ezt a fotón láthatjuk.

Briolett topáz fülbevaló a Fatumjewels Galériában

A vörösesbarna és a burgundi vörös télen

Bármennyire csodálkozunk, a vörösesbarna és a burgundi vörös ugyanolyan jól illeszkedik a télhez, mint a hideg színek.

Ennek kifejezésére legkiválóbb drágakő a gránát, mely energiával és kitartással ajándékoz meg bennünket a fagyos téli napokon.

A fotón látható medálnál jól megfigyelhetjük, hogy a gyémánt és a fehérarany milyen sokat tesz hozzá a téli hangulathoz.

Fehérarany gyémánt gránát medál

A téli hangulatba mindig bekúszik a tavasz utáni vágyódás, a várakozással teljes vibrálás. Ez a Fatumjewels gyémánt gránát gyűrű tökéletes példa erre, ahol a rozé arany virág és pillangó már a tavasz közeledtét jelzi.

Rozé arany gyémánt gránát gyűrű

Fenséges lila tónusok a tél közepén

A fenséges lila minden évszakban varázslatos, télen azonban szinte mágikus hatással bír.

A lila ametisztet viselni olyan érzés, mintha magát a művészetet hordoznád magaddal. Szinte beleveszel az erős vonzó színbe. A téli hangulatot még tovább fokozza, ha a lila ametisztet topázzal párosítod. A Fatumjewels Galéria megalkotta ezt a párost, modern formába öntötte ezeket a fenséges tónusokat. Természetesen a gyémánt sem maradhat el egy ilyen csodás ékszerről.

Gyémánt ametiszt topáz ékszer szett

Reméljük, sikerült némi ihletet adnunk a téli ékszerviseléshez. Amennyiben szeretnél még több ékszer szemügyre venni, az alábbi képre kattintva tekintsd meg kínálatunkat!

Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria