Gyémánt eljegyzési gyűrű kombinációk

Stílusos eljegyzési gyűrű kombinációk

Amikor két gyűrűt kombinálunk egymással, akkor roppant fontos a helyes arányok figyelembe vétele.

Ez a kérdés legtöbbször eljegyzési gyűrű és jegygyűrű esetén szokott felbukkanni, hiszen ezt a két gyűrűt általában ugyanazon az ujjunkon viseljük. Nem mindegy azonban, hogy a két gyűrű hogyan illeszkedik egymáshoz. Éppen ezért nagyon fontos, hogy már az eljegyzési gyűrű kiválasztásakor gondoljunk erre a kérdésre. Érdemes a leendő karikagyűrű stílusát is figyelembe venni.

Eljegyzési gyémántgyűrű 1 karát gyémánt drágakővel

Hogyan hozzunk létre stílusazonos látványt két gyűrű esetén?

Ahhoz, hogy a két gyűrű stílusos legyen, mindenképpen ki kell emelniük egymást, más szóval, nem szabad, hogy versengjenek egymással a figyelemért.

A legegyszerűbb megoldás, ha az eljegyzési gyűrű és a karikagyűrű ugyanolyan széles. Ez sokat lendít azon, hogy valóban szinkronba kerüljenek egymással. Olykor azonban nagy odafigyeléssel, különböző szélességű gyűrűk esetén is elérhető ugyanez a hatás.

Rózsaszín gyémántgyűrű a Fatumjewels Galériában

Amennyiben az utóbbi megoldás mellett döntünk, akkor világosan látható különbségnek kell lenni a két gyűrű szélessége között, hogy azonnal észrevehető, szinte érezhető legyen a különbség. Amikor a különbség túl kicsi, akkor az kiegyensúlyozatlan érzést kelt. Még azon is elgondolkodhat ilyenkor az ember, hogy direkt különböző a szélesség vagy valami probléma van a gyűrűkkel?

Ahhoz, hogy ezt a hibát elkerüljük, kövessük az általános szabályt. Amikor különböző szélességű gyűrűk mellett döntünk, akkor a szélesebb hozzávetőlegesen kétszer olyan széles legyen, mint a másik.

Érdemes vigyázni azonban, nehogy valaki sarokba szorítsa magát a túl széles gyűrűkkel. Fontos, hogy felmérjük, milyen széles ékszert vagyunk képesek viselni az ujjunkon.

Előfordul, hogy az ember nem tud dönteni, esetleg nem biztos abban, hogy a két gyűrű megfelelő szinkronban lesz-e egymással. Ez ne jelentsen problémát. A Fatumjewels Galéria kínálatában találsz olyan gyűrűket, melyeket párba terveztünk számodra a tökéletes összhang érdekében.

Rozé Fusion dupla gyémántgyűrű

Természetesen ezt nem jelenti azt, hogy már az eljegyzési gyűrű választásakor azonnal dönteni kell a karikagyűrűről is, ám érdemes tervezni, vagy legalább figyelembe venni ezt a fontos kérdést. Ez egyszerűbbé teszi majd a jövőbeli jegygyűrű választást.

Princess dupla gyémántgyűrű a Fatumjewels Galériában

Nehezen kombinálható eljegyzési gyűrűk

Egyes gyűrűtípusokat nehéz más gyűrűkkel kombinálni. Ez a másik ok, amiért érdemes előre gondolkodni eljegyzési gyűrű választása során.

Napjainkban nagyon népszerű a halo gyűrű, valamint a hagyományos egydrágaköves szoliter eljegyzési gyűrű sem megy ki soha a divatból. Pontosan ez a két típus az, melyeket nem könnyű karikagyűrűvel kombinálni.

Fatumjewels gyémánt smaragd halo eljegyzési gyűrű

Az említett két gyűrűtípus esetén a legnagyobb problémát az jelenti, hogy a két gyűrű között túlságosan nagy rés keletkezik, mely olykor enyhe disszonáns érzést kelt.

Természetesen vannak különböző megoldások, hogy halo gyűrű és egyköves gyűrű esetén is szép kombinációt hozhassunk létre.

Rózsaszín gyémánt szoliter eljegyzési gyűrű

A Fatumjewels Galéria szakértő munkatársai nagyon sok leendő házaspárnak segítettek már ezt a kérdést megoldani.

Vedd szemügyre a Fatumjewels Galéria kínálatát, valamint kérj szakértő segítséget, hogy minden egyes nap minden pillanatában örömmel tekinthess gyűrűidre!

Banner Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria banner