Színes drágakövek

Egyedi színes drágakövek – egyedi ékszerek

A legszebb színes drágakövekre – amilyen a gyönyörű vörös rubin, a csodás kék zafír és a varázslatos zöld smaragd – specializálódtunk, hogy az ékszered egyedi és csodálatos legyen.

Rainbow multikolor nyakék a Fatumjewels Galériában

Tudtad, hogy a zafír minden lehetséges színben létezik? Megjelenhet sárga, zöld, fehér, ibolya- és rózsaszínben. Egyedi ékszereket létrehozni azt jelenti, hogy felhasználjuk a természet csodáit, a színes drágaköveket, hogy az ékszered megkapja a maga személyes varázsát, ami csak a Tiéd. Ez lehet egy szín, ami valamely jellemvonásodat tükrözi vagy a kedvenc drágaköved.

Gyémánt akvamarin nyakék

Az elmúlt évek során megtanultuk értékelni a nüansznyi különbségeket, miközben kiválogattuk számodra a legszebb drágaköveket. Ezek között megtalálhatod a kedvencedet, amit akár a saját drágaköved is lehet.

Ha színben és formában olyan ékszert képzelsz el magadnak, ami jelenleg még nem létezik, létrehozzuk számodra. Elkészítjük egyedi ékszeredet a saját elképzeléseid szerint.

Opál gyémánt tahiti gyöngy fülbevaló

A lehetőségek tárháza végtelen, emiatt nem kell aggódnod. A drágakövek világa közel áll a szívünkhöz, szívesen átkalauzolunk Téged az ékszerek és a színes drágakövek világán.

A mi feladatunk nem kizárólag az, hogy létrehozzuk és bemutassuk, majd értékesítsük az ékszereket. Sokkal inkább vagyunk drágakő-specialisták, ezáltal segítünk megtalálni számodra azokat a színeket és formákat, amik pontosan illeszkednek hozzád és saját egyéniségedet tükrözik.

Mi a drágakő és milyenek léteznek ebből?

Tudtad, hogy több mint 4000 különböző kőzetfajta létezik a világon? Miért nem tudjuk mindet viselni?

Az említett 4000 különböző kőzetfajtából csak néhány tucat van, mely elég kemény ahhoz, hogy ékszerként lehessen viselni, valamint elég nagy ahhoz, hogy csiszolásra alkalmas legyen.

Gyémánt rubin ékszer szett a Fatumjewelstől

A drágakövek kezelése – a lelőhelytől a kész ékszerig – nagy hozzáértést igényel.

Mi a Fatumjewels Galériánál segítünk neked, hogy megismerd az összes Téged érdeklő drágakövet, a fehér és fekete, valamint a színes gyémántoktól, a legvörösebb rubinig vagy a legragyogóbb kék zafírig, illetve a ritkább drágakövekig, hogy megtaláld azt a színt, amiről álmodsz.

Miért éppen a drágakövek?

Miért éppen a drágakövek érdemelték ki ezt az óriási figyelmet a világon? Miért éppen ezekkel ékesítjük magunkat?

A drágakő olyan élményt nyújt, amit a világon semmi más. Ettől lesz az ékszer személyes és egyedi. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy nem létezik két ugyanolyan drágakő.

Gyémánt smaragd gyűrű a Fatumjewels Galériában

Ez még a gyémántok esetében is megállja a helyét. Annak ellenére, hogy különös odafigyeléssel választjuk ki a gyémántokat, még azokban is vannak olyan mikroszkopikus zárványok, melyek egyfajta ujjlenyomatként működnek, hiszen kizárólag abban az egyetlen gyémántban található meg pontosan ugyanaz a minta. Ez egy egyedi jellemző, pont mint az emberek ujjlenyomata.

Fatumjewels rózsaszín gyémánt gyűrű

Egyes drágakövek esetében nagyon nehéz két hasonlót találni, ezért egy összeillő pár megemelheti az árát.

Ettől olyan egyediek a drágakövek, melyeket csodás ékszerek formájában viselhetünk.

Kiválaszthatod a saját színedet, ami Téged szimbolizál, és bármit is választasz, biztos lehetsz benne, hogy teljesen egyedi drágakő kerül a birtokodba.

Nézz körül a Fatumjewels Galéria kínálatában és válaszd ki saját egyedi ékszeredet! Ha nem találnád meg az elképzelésednek megfelelőt, elkészítjük számodra!

Banner Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria banner