Eljegyzési gyűrű trendek a Fatumjewels ékszer blogon

A legfrissebb eljegyzési gyűrű trendek

Különleges csiszolás, időtlen dizájn, extra csillogás és színkavalkád. Ezek a 2022-es év trendjei, ami az eljegyzési gyűrűt illeti.

Fatumjewels gyémánt eljegyzési gyűrű

Sok éven át a klasszikus dizájn birtokolta az első helyet az eljegyzési gyűrűk között. Most azonban a legtrendibb eljegyzési gyűrűk jellemzői a kreatív elemek. A párok elkezdték felfedezni az ebben rejlő végtelen lehetőségeket.

Fatumjewels gyémánt eljegyzési gyűrű

Az alábbi írásban összeállítottuk számodra a legerősebb trendeket, melyek idén a legkeresettebbek.

Extra csillogás

Erős irányvonal az eljegyzési gyűrű tekintetében az extra csillogás, mely úgy tűnik, marad még egy ideig a toplista tetején.

Fatumjewels gyémánt dupla eljegyzési gyűrű

Bár az egyköves eljegyzési gyűrű soha nem megy ki a divatból, ám gyémántból is jobb a több. A briliáns gyémántok sokasága extra ragyogást ad az ékszernek, ráadásul rengeteg különböző dizájn közül választhatunk. A kiválasztott eljegyzési gyűrű lehet egy halo gyűrű, egy alliance gyűrű, egy oldalköves gyűrű, stb.

Fatumjewels gyémánt eljegyzési gyűrű

Az eljegyzési gyűrűt díszítő kísérő gyémántok extra ragyogást adnak az ékszernek, garantáltan szemet gyönyörködtető látványt nyújt.

Klasszikus eljegyzési gyűrű

Mint már említettük, a klasszikus formák soha nem mennek ki a divatból, és ez az eljegyzési gyűrűre is érvényes.

Fatumjewels gyémánt eljegyzési gyűrű

Egy szolitergyűrű egyszerű eleganciát biztosít, ráadásul a klasszikus eljegyzési gyűrű esetében semmi nem tereli el a figyelmet a gyémántról. A klasszikus dizájn további előnye, hogy szinte bármilyen gyűrűvel kombinálható. Illik hozzá a sima karikagyűrű, de egy alliance gyűrű is tökéletes jegygyűrű lesz mellette.

Egyedi formák

Egy különleges vagy akár szokatlan csiszolású gyémánt mindig egyedi látványt nyújt.

Fatumjewels gyémánt eljegyzési gyűrű

Természetesen a briliáns gyémánt a legklasszikusabb választás az eljegyzési gyűrű berkein belül, néhány éve egyre inkább növekszik az igény az egyéb formájú gyémánttal díszített eljegyzési gyűrűkre.

Egy princess csiszolású gyémánt például sokkal kifejezőbb, ha egy határozott hölgy saját magából szeretne megmutatni valamit a külvilágnak.

Fatumjewels gyémánt eljegyzési gyűrű

Az egyediségre való törekvés mindig is az ember sajátja volt. Ezért semmi furcsa nincs abban, hogy olyan eljegyzési gyűrűt szeretne valaki, ami valóban hozzá illő. Ezt nagyon jól ki lehet fejezni egy különleges csiszolású gyémánttal.

Színkavalkád – színes gyémántok

A színes drágakövek egyre nagyobb teret hódítanak az eljegyzési gyűrű világában.

Azok is találnak kedvükre való eljegyzési gyűrűt, akik színesebb ékszert szeretnének, de ragaszkodnak a gyémánthoz, hiszen a színes gyémánt napjainkban már a „földi halandók” számára is elérhető.

A sárga gyémánt eleganciája utolérhetetlen. Nem véletlen, hogy ennyire keresetté vált. Nem is olyan rég uralkodók kiváltsága volt, ma már Te is viselheted.

Fatumjewels sárga gyémánt eljegyzési gyűrű

A kék gyémánt különleges és meglepő. Ráadásul a kék szín tisztaságot és hűséget fejez ki. Egy kék gyémánt eljegyzési gyűrű egyszerre elegáns, hűvös és érzelmeket kifejező ékszer.

Fatumjewels azúrkék gyémánt eljegyzési gyűrű

A legromantikusabb azonban a rózsaszín gyémánt. Még akkor is bátran viselheted, ha határozott jellemmel rendelkezel, hiszen a dizájn ellensúlyozhatja a rózsaszín gyémánt túláradó romantikáját.

Fatumjewels rózsaszín gyémánt eljegyzési gyűrű

A leírtak alapján reméljük, tudsz választani a legfrissebb trendek közül. Ne aggódj, a kiválasztott gyűrűd nem megy ki a divatból egyhamar. Bár a trendek jönnek-mennek, ám az érték örök.

Nézz körül a Fatumjewels Galéria eljegyzési gyűrű palettáján és teljen sok örömed életed egyik legfontosabb ékszerének viselése során!

Banner Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria banner