Ametiszt

A lila szín jelentése – Ametiszt

A lila egy különleges szín, hiszen egyszerre nyugtat és energetizál. Egyszerre ellazít és megerősít. Krízis esetén a lila szín kifejezetten ajánlott.

A lila színt öltözékként talán túl erősnek, hangsúlyosnak találhatod, ezért nem részesíted előnyben, amikor ruhatáradat frissíted fel. Ennek ellenére van lehetőséged a lila viselésére. Ehhez legjobb lehetőséget az ametiszt drágakő jelenti.

Fatumjewels ametiszt gyémánt ékszer szett

Alább részletesen írunk a lila színről. A fotókon a Fatumjewels Galéria ametiszt ékszereit láthatod. A fotókra kattintva az adott ékszerekkel kapcsolatban bővebb információt találsz.

Fatumjewels ametiszt gyémánt gyűrű

A varázslatos lila

A lila szín magasztos, a mélylila erőt, nemességet, luxust közvetít. A világoslila romantikus és nosztalgikus.

Fatumjewels ametiszt gyémánt gyűrű

Gondoltad volna, hogy a lila ezen kívül bölcsességet, függetlenséget és kreativitást sugároz? Különösen érdekes a kreativitás, hiszen ezt nem csak egy érzés, ami elfog, ha ránézel a lila színre, hanem valóban képes kreativitásra ösztönözni azáltal, hogy aktiválja, illetve serkenti az agy kreatív központját.

Fatumjewels ametiszt gyémánt medál

Ezek után ne fogd vissza magad, nyugodtan viselj lila színt, akár ametiszt ékszereket, ha inspirációra, kreativitásra van szükséged

Mit árul el rólad, ha szereted a lilát?

A lila a tudatalatti, a titkok színe. Emellett azonban a harmónia és az egyensúlyra való törekvés kifejezője is.

Fatumjewels ametiszt gyémánt gyűrű

Az intuícióid vezérelnek, viszont fontos számodra a fejlődés és a tudás megszerzése is. Minden helyzethez felelősségteljesen és rengeteg szeretettel állsz hozzá. Mindenre úgy tekintesz, hogy a lehető legjobbat hozd ki belőle, nem csak saját magad, hanem a környezeted számára is.

Fatumjewels ametiszt gyémánt nyakék

Önállóságra vágysz és érzékeny vagy, felismered, ha átalakulási folyamatban vagy, és éppen ezért békében élsz önmagaddal. Érdekes, hogy mindemellett a lila minden időkben az uralkodók színe volt. Talán éppen a kreativitást és a jó képzelőerőt kívánták az uralkodók erősíteni önmagukban és környezetükben egyaránt. Emellett azért be kell vallanunk, hogy a lila elképesztő mértékű méltóságot kölcsönöz viselője számára.

Fatumjewels ametiszt gyémánt gyűrű

Tudtad, hogy a lila párkapcsolati harmonizáló hatással is bír? Ez azért van, mert a lila segíti a férfi és női energiákat harmonizálni, kiegyensúlyozni.

Az ezotériában jártas emberek többek között a fentiek miatt javasolják az ametiszt ékszerek viselését.

Vágysz ezekre a segítő erőkre? Nem kell hozzá más, mint egy csodálatos egyedi Fatumjewels ametiszt ékszer. Válaszd ki a saját ékszeredet a Fatumjewels Galériában!

Banner Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria banner