Gyémánt morganit ékszer szett

A rózsaszín jelentése 3. – Rózsakvarc és morganit

A rózsaszínnek nagyon sok árnyalata van, ezért nem elégedtünk meg két rózsaszín évkezdő cikkel. Itt a harmadik rózsaszín cikk, melynek két főszereplője a rózsakvarc és a morganit.

A rózsaszín cikksorozat első két része a rózsaszín zafírról és a rózsaszín gyémántról szólt, jobban mondva mindkettő rólad szólt, rózsaszín drágaköves ékszerekkel illusztrálva.

A cikkben látható fotókra kattintva a Fatumjewels Galéria webáruházába jutsz, ahol tüzetesebben meg tudod szemlélni az adott ékszert.

A rózsakvarcot már régóta ismerjük és szeretjük. Halvány rózsaszín színe bámulatba ejtő. Érzékenységet és emberiességet fejez ki, melynek megvannak az előnyei a mindennapi életben.

Rózsakvarc medál nyaklánccal

A fenti fotón látható rózsakvarc medál egy gyönyörű smaragd csiszolású rózsakvarc drágakövet foglal magában, amivel tökéletesen kifejezheted a benned lakozó érzékenységet. Ajándékként is tökéletes választás lehet.

Tudtad, hogy a rózsakvarc élénk fantáziádat még magasabb fokozatra kapcsolja? Használd ki kreativitásodat, szélesítsd látásmódodat a rózsakvarc erejével. Ne tévesszen meg halvány színe, elképesztő erő rejlik ebben a sejtelmes drágakőben.

A morganit mostanában kezd ismertté válni, de még mindig nem olyan népszerű, mint „testvérei”, az akvamarin és a smaragd. Tudtad, hogy a morganit ugyanúgy a berill ásványok közé tartozik, mint az elképesztő népszerűségnek örvendő akvamarin és smaragd? Szinte testvérek, holott teljesen más a színviláguk.

Morganit fülbevaló

A morganit – gyengéd rózsaszín színéhez hűen – életben tartja a szerelmet, növeli az életerőt és szenvedélyt, emellett azonban csillapítja a stresszt. Amikor a stressz lecsökken az életedben, akkor jobban oda tudsz figyelni közvetlen környezetedre, befogadóbb leszel a szeretetre. Ez számodra nagyon fontos, hiszen szeretsz közösségben lenni.

Gyémánt morganit nyakék

A morganit abban is segít, hogy képes legyél jobban megismerni önmagad, ehhez természetesen csodálatos színe is hozzájárul, hiszen a rózsaszín még jobban felerősíti ezt a hatást. Morganit ékszer viselésével jobban fogsz hallgatni a megérzéseidre, továbbá elkerülheted azt, hogy sebezhetővé, kiszolgáltatottá válj.

Gyémánt morganit ékszer szett

Használd ki a rózsaszín erejét, hiszen nem véletlen, hogy ennyire kedveled ezt a színt. Ne utasítsd el saját természetedből fakadó gyengédségedet, hiszen ösztönösen tudni fogod, hogyan használd ezt a mindennapokban. Bár valószínűleg arra tanítottak, hogy ez a világ kemény és csak a kemények élnek túl, tudd, hogy az érzékeny embereknek is megvan a megfelelő helyük ebben a kemény világban. Mutasd meg bátran a világnak, ki vagy. Nem fogod megbánni.

Az alábbi képre kattintva a Fatumjewels Galéria teljes ékszer kínálatát megtekintheted.

Banner Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria banner