Gyémánt ékszer trend 2020

Ékszer trendek az új évre

Az ékszer divatja, a ruhákhoz és egyéb kiegészítőkhöz hasonlóan, évről-évre változik. Egy dolog azonban örök, a valódi ékszerek mindig előnyt élveznek.

Már most, az új év kezdetén megkaptuk az információkat, hogy milyen ékszer trendek határozzák meg a 2020-as évet. Mivel ezek a trendek globálisak, ezért akárhol is élsz a világon, követni tudod a divatot az alábbi ajánlások révén.

Az ellentmondások éve

2020 az ellentmondások éve lesz ékszerek szempontjából, akár a színeket, akár a méreteket vesszük figyelembe.

Az egymáshoz kevéssé illeszkedő színek felhasználása egy darabon belül nem újdonság. Időről-időre visszatérő jelenség a 90-es évek óta. Azt azonban el kell ismernünk, ha az egymással szembenálló színeket valódi drágakövek adják, az sokkal figyelemfelkeltőbb, mint egy ruhadarab esetében. Példaként mutatunk egy ékszerszettet, melynek színeit a kétféle kék topáz, a lila ametiszt és a fehér gyémánt adja.

A tengerpart hangulata

A tengerpart ihlette ékszerek idén újra hódítanak.

Ezek a motívumok időről-időre visszatérnek a divatba, ami nem is csoda, hiszen ki ne szeretne télvíz idején nyári, tengerparti hangulatot árasztani? A Fatumjewels Galéria az alábbi fotón látható Blue Sea fülbevalóval állt elő a tengerparti hangulat jegyében.

A gyöngy csodálatos visszatérése

A gyöngy valódi szépség, melyet nem csak különleges események alkalmával viselhetsz.

Néhány évvel ezelőtt még sokan úgy gondolták, főként a fiatalabb generáció tagjai, hogy a gyöngy túlságosan tradicionális, túlságosan alkalmi megjelenést biztosít, és ebből adódóan nem alkalmas fiatalok számára. Mára nem a gyöngy, hanem ez a vélemény vált elavulttá.

A gyöngy valóban lehet hagyományos, ám ma már nem csupán egy hófehér gyöngysorra van lehetőségünk, rengeteg más megoldás létezik.

A gyöngyékszerek idén visszatérnek, melyekkel egyszerre lehetünk divatosak és tradicionálisak.

Sárga arany gyémánt gyöngy gyűrű

Az alábbi fotó egy jó példa arra, hogy az extrém formák és színek kedvelői is viselhetnek gyöngyöt. Mit szólnál egy fekete gyöngy gyűrűhöz?

Fehérarany gyémánt fekete gyöngy gyűrű

Szobrászati formák

Fülbevalók terén is nagy változások jönnek. Újra visszatér az egydarabos viselet, de nem akárhogy.

Idén újra visszatér a múlt század legpolgárpukkasztóbb szokása, az egydarabos fülbevaló viselet. Most azonban némileg változott az irányvonal. Míg régebben az egyszerű kialakítású ékszereket alkalmazták erre a célra, idén a faragott formák lesznek a legkeresettebbek és leggyakrabban láthatók.

Egy valódi drágakő faragott formában csodás látvány. Egy élethű faragott virág gyémánt vagy egyéb drágakővel kiegészítve tökéletes viselet 2020-ra.

Rozé arany faragott turmalin virág gyémánt fülbevaló

Természetesen a klasszikus darabokkal sem lesz senki ódivatú. A hagyományos formák minden időkben helyénvaló viseletet jelentenek.

Sokszor előfordul, hogy az ember nem képes eligazodni a folyamatosan változó divat világában. Ez nem probléma. Amennyiben szeretnél idén is trendi megjelenést magadnak, de bizonytalan vagy az ékszerekkel kapcsolatban, mi segítünk kiválasztani a megfelelő darabokat.

Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria