Évszakok színei - a tavasz

Évszakok színei: Tavasz

Hamarosan itt a tavasz, ezért érdemes felkészülni, hogy milyen színeket viseljünk.

A télhez hasonlóan a tavaszi színek sem biztos, hogy megfelelnek majd a várakozásaidnak. Bár azt gondolnánk, hogy tavasszal a mesésen színes drágakövek kerülnek előtérbe, ám az alábbiak mást mutatnak.

Tavasz

Az Évszakok színei sorozatunk téli színekről szóló előző részét itt tudod elolvasni: Évszakok színei: Tél

A szabadság halványkék árnyalata

Tavasz elején ugyan már nagyon vágyunk a tél fogságából való kiszabadulásra, mégis gyakran felidézzük a hidegebb napokat, hogy még inkább érezhessük a tavasz felszabadító érzését.

Ezt az érzést leginkább halványkék színekkel tudjuk kifejezni, melyhez tökéletesen illeszkedő drágakő az akvamarin.

A fotón látható akvamarin topáz zafír gyűrűben a kék számos árnyalata szerepet kapott, ám a legfontosabb, hogy a formai kialakításáról a virágzás jut eszünkbe. Annak ellenére, hogy kizárólag hideg színekből áll ez a Fatumjewels ékszer, tökéletes választás lehet tavaszi viselethez.

Fatumjewels akvamarin topáz zafír gyűrű

A hideg színek és a virágzás jegyében hoztunk egy csodás áttetsző kék csokrot. Az alábbi nyakék drágakövei bár a télre és a jeges napokra emlékeztetnek, mégis egy csodás csokrot alkotnak, mely magában hordozza a virágzás ígéretét.

Fatumjewels akvamarin berill gyémánt nyakék

Végül következzen egy akvamarin medál, ahol a tavaszi felmelegedést a sárga arany tökéletesen érzékelteti, teljesen körülöleli a jégkék akvamarin drágakövet.

Sárga arany akvamarin medál

A kristálytiszta romantika

A tavasz derekához közeledve egyre jobban érezzük a levegőben rezgő romantikát. Minden sejtünket átjárja a remény. Ezt az érzést az áttetsző gyémánt testesíti meg legjobban.

Ha romantika, akkor eljegyzési gyűrű. Egy tavaszi lánykérés a tökéletes időzítés csúcspontja. Az alábbi fotón látható, hogy ebben az esetben nem a színek dominálnak, mégis ott rezegnek benne a romantikus érzelmek.

Fehérarany gyémánt eljegyzési gyűrű

A tavaszi hangulatot sem kell kihagynod az ékszereidből, akkor sem, ha ragaszkodsz a ragyogó gyémánt egyedülállóságához. A fotón látható Fatumjewels gyémánt fülbevaló esetében a sárga arany éppen elegendő tavaszi színt varázsol az ékszerbe.

Fatumjewels gyémánt fülbevaló

Íme, még egy bizonyíték a gyémánt romantikus mivoltára, mely kedves tavaszi ajándék lehet. Fatumjewels Dupla Szív gyémánt medál két briliáns gyémánttal.

Fatumjewels Dupla Szív gyémánt medál

Az életadó energikus zöld

A tavasz második felébe átlépve úgy érezhetjük, hogy az egész világ zöldbe borult.

Ennél fogva az energikus zöld drágakövek sem maradhatnak ki a sorból, melyek színüknek köszönhetően magukban hordozzák az életigenlés, a szerencse és a jövő ígéretének összefonódó érzését.

Ha zöld drágakőről van szó, természetesen elsődleges gondolatunk a smaragd. Az alábbi Fatumjewels smaragd gyűrű nemcsak színei révén képviseli teljes joggal a tavaszi megújulás és a remény gondolatát, hanem formai kialakítása, a szív alakú smaragd is erre utal.

Szív smaragd gyűrű a Fatumjewelstől

Előfordulhat, hogy szeretnél a romantikus érzések mellett valódi vidámságot csempészni kiegészítőidbe. Ez a Fatumjewels gyémánt smaragd medál különleges formavilágot testesít meg. Ezzel az ékszerrel sem a tavaszi színeket, sem a romantikát, sem a vidámságot nem kell nélkülöznöd.

Gyémánt smaragd medál a Fatumjewelstől

Ne feledkezzünk meg azonban arról, hogy nem a smaragd az egyetlen zöld drágakő, mely a tavaszi megújulást hirdeti. A zöld turmalin is rengeteg lehetőséget hordoz magában. Ez különösen így van, ha egy turmalin drágakőből faragott virágot viselhetsz fülbevaló formájában, melyet rozé arany virágok kísérnek.

Faragott turmalin gyémánt fülbevaló

Ám ha mindenképpen szeretnéd valami kirobbanó módon kifejezni a tavaszi bezsongást, ami elragadott, akkor tedd meg nyugodtan ezzel a Fatumjewels színes turmalin ékszer szettel. A tavaszi tündérek ihlették, ezt garantáltan érezni fogod.

Fatumjewels színes turmalin gyémánt ékszer szett

A fentiekben kaptál egy kiindulópontot és néhány tippet a tavaszi ékszer viseléshez. A közzétett fotók azonban csak nagyon kis részét mutatták meg a Fatumjewels Galériában lévő lehetőségekről. Tekintsd meg teljes kínálatunkat!

Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria