Ékszertrendek a 2021-es évre

Ékszer trendek 2021

Az idei év ékszer trendje leginkább érdekesnek és látványosnak mondható. Utat tört magának a virág és a csillag forma, valamint a gyöngy népszerűbb, mint valaha.

Az alábbiakban bemutatjuk azokat az irányvonalakat, melyekkel idén nemcsak figyelemfelkeltő leszel, hanem ragyogóan trendi is.

Virágmotívum minden évszakban

Idén tavasz lesz egész évben, legalábbis ami az ékszereket illeti. Virág mindenhol, valóságos varázslat.

Fehérarany gyémánt rubin medál

Eljött az idejük azoknak, akik a bájos, nőies formákat kedvelik, hiszen a virágmotívum most minden formában hódítani fog. Legyen szó akár gyűrűről, medálról vagy fülbevalóról, a virág mindenhol megjelenik.

Virág rózsaszín zafír fülbevaló

Azok se búslakodjanak, akik az egyszerűbb monokróm ékszereket részesítik előnyben. A virág számukra is elérhető Fatumjewels ékszerek formájában.

Fehérarany fekete fehér gyémántgyűrű

Amennyiben mellőzni szeretnéd a színes drágaköveket, akkor a fehérarany gyémánt kombináció lesz a megoldás. Itt sem maradhat el a virág.

Fehérarany gyémánt ékszer szett

Csillagok, csillagok…

A csillag elnyűhetetlen motívuma a divatnak, így az ékszereknek is. Idén újra teret kap a csillag.

Akár sötét árnyalatú, akár egyszerű, akár figyelemfelkeltő ékszert szeretnél, csillagformában nincs hiány a Fatumjewels Galériában.

Azok számára, akik a fekete gyémánt szerelmesei, ez a rozé arany medál lesz a jó választás.

Csillag fekete gyémánt medál

Azok se essenek kétségbe, akik az egyszerű, kevésbé feltűnő színeket részesítik előnyben. Az ilyen beállítottságú hölgyek számára mindig rendelkezésre áll a fehérarany gyémánttal.

Csillag fehérarany gyémánt medál

Végül azok számára is kedvezünk, akik a nyarat szeretnék megélni egész évben. Ez a Holiday Beach rozé arany gyémánt iolit topáz fülbevaló a tengerparti nyaralás hangulatát biztosítja számodra egész évben.

Holiday Beach gyémánt iolit topáz fülbevaló

Gyöngy és arany

Előkelő, rusztikus, tradicionális, ám egyben modern. Semmi nem képes ezt mind egyszerre prezentálni, kizárólag az örökérvényű gyöngy.

Idén a gyöngy szemmel láthatóan az arany társaságában érzi magát legjobban. Kedveld akár a hagyományos formákat vagy a modern vonalvezetést, a gyöngy és az arany együttese megadja számodra, hogy egyszerre légy elegáns és trendi.

Rusztikus színes gyémánt gyöngy fülbevaló

A kecses formák fantáziadús világa is remekül kifejezhető gyöngy és sárga arany kombinációjával. Ékszer szett azok számára, akik kifejező kiegészítőket keresnek.

Sárga arany gyémánt gyöngy ékszer szett

Végül zárjuk a sort egy meglehetősen modern formatervezésű, különleges egyedi ékszerrel. A csodás Tahiti gyöngy varázslatos, melyet körbeölel a fehérarany. Figyelemfelkeltő, kifejező és nagyon trendi.

Egyedi gyémánt tahiti gyöngy gyűrű

Kedved támadt még több ékszert megtekinteni? Válogass kedvedre a Fatumjewels Galéria palettáján!

Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria