Füstkvarc a Bika csillagjegy drágaköve

A Bak drágaköve: a füstkvarc

Ebben az évben minden hónapban közzé tesszük a hónap drágakövét, illetve drágaköveit, melyek segítik az adott csillagjegy szülöttének felerősíteni jó tulajdonságaikat, valamint felülemelkedni a kevésbé jó tulajdonságok felett.

Jelenleg a Bak havában járunk, ezért jelen cikk természetesen a Bak csillagjegy szülötteinek drágaköveiről szól. Fontos tudni, hogy a drágakövek viselése nem oldja meg a problémákat, de spirituális szinten segíti azok megoldását. Az alábbiakban megtudhatjuk, hogyan segíti a Bak életét a füstkvarc, a rubin, az ónix és a gránát.

A Bak drágaköve a füstkvarc

A Bak céltudatos és felelősségteljes, sokszor olyan mértékben munkamániás, hogy akár törtetőnek is tűnhet. Ám mi zajlik mindeközben legbelül?

A Bak szinte folyamatosan kényszert érez arra, hogy megfeleljen, akár a munkájában, akár a magánéletében. Amikor úgy érzi, hogy ez nem sikerül teljes mértékben, akkor képes mély kétségbeesésbe zuhanni. A füstkvarc segít leküzdeni ezt a túl erős megfelelési kényszert, továbbá erősíti a Bak önbizalmát. Sok esetben éppen ez szükséges ahhoz, hogy a Bak csillagjegy szülöttei rá tudjanak nézni, hogy a karrieren kívül egyéb dolgok is léteznek.

A fotón egyedi ékszer látható, a képre kattintva a füstkvarc ékszerekhez jutsz el.

Rozé arany gyémánt füstkvarc fülbevaló

Részben az előzőekben leírtakból fakad, hogy a Bak gyakran érzi magát magányosnak, ám ebbe a magányba saját maga zárta be magát. Ezen az elszigeteltségen is képes enyhíteni a füstkvarc.

A rubin a magabiztosságért

A Bak született vezető, ám ehhez magabiztosság szükséges, és a Bak többször elbizonytalanodik, mint ahányszor környezete ezt észleli.

A rubin segít január szülötteinek a mélyről fakadó önbizalomhiány enyhítésében, ezzel elősegítve azt, hogy a ranglétrának azon a fokán álljon, mely megilleti. Így könnyebben elérheti a sikereket, melyet magas munkamorálja révén egyébként is megérdemel.

Fehérarany gyémánt rubin medál nyaklánccal

Ezen kívül azt is érdemes megjegyezni, hogy a rubin segít a természetes vezetői készségek érvényre juttatásában, amitől a Bak magabiztosabbá válik.

Az ónix segít a nehéz időszakokban

Az ónix pontosan abban erősíti a Bak csillagjegy szülötteit, ami eredendően az erősségük. Megszilárdítja a kitartásukat, tovább növeli magas munkamoráljukat.

Azt azonban érdemes tudni, hogy a karrier nem lehet senki számára egyedüli életcél, még akkor sem, ha valakit ez tesz boldoggá. Pontosan ezért, amikor a Bak érzi, hogy hiányzik valami az életéből, akkor még több munkába menekül, ahelyett, hogy mélyen magába nézne.

Sárga arany ónix smaragd egyedi fülbevaló

Az ónix enyhíti az önmagával szembeni vasszigorát, segít a nehéz időszakokat átvészelni. Ráirányítja a lelki dolgokra a figyelmét, amikor a Baknak éppen erre van szüksége.

A gránát segít elérni a sikereket

A gránát erősíti a Bak állhatatosságát, ami mai világunkban a siker záloga lehet.

Fentebb már említésre került, hogy a Bak borzasztó magas munkamorállal, kitartással rendelkezik. A gránát mindezt még tovább erősíti, ezzel segítve azt, hogy a Bak elérje a ranglétrán az áhított magasságot, ahol igazán jól érzi magát.

Rozé arany gyémánt gránát gyűrű

Azoknak is segítséget jelenthet a Fatumjewels Galéria kínálata, akik Bak csillagjegyben születettek számára keresnek ajándékot és elsősorban ékszert szeretnének.

Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria