Igazi energetizalo szerelemekszer a rubin gyuru - ekszerblog.hu (2)

Igazi energetizáló szerelemékszer a rubin gyűrű

A rubin gyűrű örök varázslata

Ha rubin gyűrű vásárlásán gondolkozol, tudnod kell, hogy ezek a gyűrűk valóban különleges ékszerek.

Igazi energetizalo szerelemekszer a rubin gyuru - ekszerblog.hu

Hogy miért? Mert nemcsak csodálatos szépséget sugároznak, hanem mély érzelmeket is felkeltenek viselőjükben, attól függetlenül, hogy ajándékba kapták, vagy saját maguknak vásárolták. Jellemzően minden rubin gyűrű valami olyan különleges alkalomból talál rá a gazdájára, amelynek emlékét örökké szívesen őrzi a szívében. Bár maga a drágakő roppant elegáns, mér magénak a rubin szónak a kiejtése is egyfajta előkelőséget sugároz, mi mégis azt mondjuk, nyugodtan viselhetsz ilyen gyűrűt a hétköznapokban is. Ebben a cikkben közelebb hozzuk hozzád a rubin varázsát, és eláruljuk azt is, hogy a hiedelmek milyen csodálatos energetikai jellemzőket tulajdonítanak neki.

A rubin gyűrű viselése olyan érzelmeket kelt viselőjében, melyeket nehéz szavakkal kifejezni.

Igazi energetizalo szerelemekszer a rubin gyuru - ekszerblog.hu (3)

Az intenzív vörös szín szenvedélyt, szerelmet és életenergiát sugall, ezáltal mély érzelmeket, és energiákat ébreszthet fel abban a személyben, akinek a birtokában van. Viselése emlékezetessé tesz minden alkalmat, és örök emléket állít az olyan fontos pillanatoknak, mint például egy eljegyzés, születésnap, vagy évforduló. A rubint a szeretet és a szenvedély kövének is szokás nevezni, és sokan úgy vélik, hogy viselése erősíti a szívcsakrát és növeli az életenergiát. Emellett olyan más pozitív hatásokat is tulajdonítanak neki, mint például a negatív energiák elűzése, és a jó szerencse vonzása.

Megfelelő választás bármilyen alkalomra

A rubin gyűrűk tökéletes választást jelentenek olyan különleges alkalmakra, mint az eljegyzés vagy az évforduló.

Igazi energetizalo szerelemekszer a rubin gyuru - ekszerblog.hu

 

Ha ajándékba vásárolsz, jó ha ismered majdani tulajdonosának ékszerviselési szokásait és ízlését. Egy szép eljegyzési rubin gyűrű mindennapos viseletre is tökéletesen alkalmas, míg a nagyobb kővel, esetleg gyémánttal kiegészített és különlegesebb kidolgozással rendelkező extrább darabok inkább a jeles eseményeken lehetnek tökéletes kiegészítői egy hölgy megjelenésének.

A rubin gyűrű egyben a mély érzésű szerelem, az örökkévalóság és az elköteleződés szimbóluma is lehet, hiszen a drágakő tartóssága és időtállósága arra emlékeztethet bennünket, hogy az igazi szeretet örökkévaló, és sosem múlik el.

Igazi energetizalo szerelemekszer a rubin gyuru - ekszerblog.hu (4)

Akárhányszor erre a gyűrűre tekintesz, eszedbe juttathatja, hogy az élet legfontosabb dolgai azok, melyek örökké megmaradnak, attól függetlenül, hogy a körülmények folyamatosan változnak körülöttük. A Fatum Jewels Galéria kínálatában sokféle egyedi tervezésű rubin gyűrűt találsz, melyek mindegyikét hozzáértő ékszerészek alkották. Ékszereink gondosan válogatott, magas minőségű drágakövekkel készülnek, hogy hosszú éveken át megőrizhessék szépségüket, és a hozzájuk fűződő emlékeket.