Rubin

Karácsonyi különkiadás – A piros szín jelentése 2. – Rubin

Karácsonyi különkiadásunk második piros színről szóló részében a rubin drágakő játssza a főszerepet. Ez az elképesztő drágakő sokakat megigézett már. Nyugodtan hagyd magad elcsábítani!

Kétrészes cikksorozatunk első része a piros szín hagyományokban és hiedelmekben betöltött szerepéről szólt, amihez a vörös gránát drágakövet társítottuk. Ez a rész rólad fog szólni, amennyiben szereted ezt a lenyűgöző színt.

Rubin

A fotón láthatod, milyen csodálatos színe van ennek a piros drágakőnek. Alább a pirosról olvashatsz bővebben.

A cikkben szereplő ékszereket a képre kattintva megtalálod a Fatumjewels Galéria rubin ékszer kínálatában.

Mit mond el rólad, ha szereted a pirosat?

A piros szín maga az életadó energia. Ennek tudatában vajon mint mond el rólad, ha szereted a piros színt?

Gyémánt rubin medál

Nem kell messzire menni, hogy a fentiek alapján tudjuk, Te egy energikus, életigenlő ember vagy. Bár praktikus ember vagy, aki két lábbal áll a földön, mégis igen gyakran előfordul, hogy hagyod, hogy az érzelmeid, illetve az ösztöneid vezessenek, és általában ilyenkor hozod a legjobb döntéseket.

Pontosan emiatt vagy született vezető. Az emberek bíznak benned, hiszen csak úgy sugárzod magadból a sikert és a további sikerek lehetőségét. Lelkesen állsz hozzá még a nehéz feladatokhoz is, és ez a lelkesedés átragad környezetedre is. Céltudatosságod irigylésre méltó.

Gyémánt rubin gyűrű

Magadra ismertél? És mindezek a tulajdonságok pusztán annak alapján lettek leírva, hogy szereted a piros színt. Ebből is látszik, hogy választásunk, ízlésünk saját bensőnket tükrözi.

A jövőd és a sikereid

Sikeres ember vagy, de ha még nem érted el sikereid csúcsát, el fogod.

Gyémánt rubin fülbevaló

Olyan erős életenergia buzog benned, hogy nem ismersz lehetetlent. Nem félsz a nehézségektől, az akadályoktól, hiszen jól tudod, hogy nemcsak az önbizalmad, de az akaratod és az energiád is megvan ahhoz, hogy megoldd a problémákat.

Temperamentumod másokban is bizalmat ébreszt. Képes vagy arra, hogy másokban is elültesd a biztonságérzetet és a sikerorientáltságot. Ettől vagy igazi vezető.

Gyémánt rubin nyakék

Elsöprő szenvedélyed olykor kétségbe ejt, bár nem kellene, hiszen ez nem akadályoz meg abban, hogy viharos sebességgel haladj az utadon, ráadásul a döntéseidben is csak pozitívan befolyásol. Örök tűz ég benned, ami veled született adottság, nem lehet megtanulni, elsajátítani, begyakorolni. Valójában nagyon szerencsés vagy, ám ez mindennek csak az alapja. A sikereidért megdolgozol, még ha néha úgy is tűnik, hogy a szerencsén múlt.

Gyémánt rubin fülbevaló

Azzal az ősi életenergiával rendelkezel, amivel ma már meglehetősen kevesen. Arra azonban ügyelj, hogy olykor mutass némi megértést és toleranciát másokkal szemben, akik nem olyan szenvedélyesek, mint Te magad. Néha érdemes megpihenni, más irányba elmozdítani azt a tüzet, ami benned lobog, hiszen ez mozgatja a családi kötelékeket is, nem csak a túlélést és a harcot.

Gyémánt rubin gyűrű

Mindemellett ne félj kimutatni benső tulajdonságaidat, a benned lévő szenvedélyt! Viselj nyugodtan pirosat, akár kiegészítőként is. Biztos vagyok benne, hogy kedvenc drágaköved a rubin, mi más lehetne?

Nézz körül a Fatumjewels Galéria rubin ékszer palettáján és válaszd ki a következő kedvenc ékszeredet!

Banner Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria banner