Zöld szín - peridot

Zöld szín jelentése 1. – Peridot

Mit árul el rólad, ha szereted a zöld színt? Alább erre a kérdésre is választ kapsz, és még sok minden másra is, ami a zöld színt érinti.

A zöld színről háromrészes cikksorozatot olvashatsz. Minden cikkhez egy-egy zöld drágakövet társítunk. Jelen cikk főszereplője a gyönyörű peridot drágakő.

Peridot márkiz

A fotón láthatod, milyen csodálatos árnyalata van ennek a zöld drágakőnek. Alább elolvashatod, mi jellemez téged, ha tetszik a fotón látható peridot.

A cikkben szereplő ékszereket a képre kattintva megtalálod a Fatumjewels Galéria peridot ékszer kínálatában.

A zöld a természet színe

A zöld a természet, a tavasz, a megújulás színe, a természet harmóniáját jelképezi, és ezt az érzést közvetíti.

Gyémánt peridot gyűrű

Tudtad, hogy a szem retinájának nagyon sok receptora fogékony a zöldre? Tehát, a zöld valójában vonzza a tekintetet. Ez azt jelenti számodra, hogy ha zöld kiegészítőket viselsz, a környezeted jobban odafigyel rád. Ezért érdemes fontos találkozókon valami zöldet viselni.

Különösen nagy hatást érhetsz el, ha a zöld a szemed és a szád, tehát az arcod közelében van, hiszen így hangsúlyosabbá válik a kommunikációd. Ehhez legjobban egy zöld drágakővel díszített fülbevaló a legjobb kiegészítő. A fotón egy csodás peridot fülbevalót láthatsz, ami nagyon jól megfelel ennek a célnak.

Peridot fülbevaló

A zöld szín hatása

Nemcsak a környezetedre, hanem saját magadra is hatással van a zöld szín. Mit érhetsz el, ha zöld ékszert viselsz?

El sem hinnéd, de a zöld szín felébreszti benned az öngyógyító erőket. Belső harmóniát biztosít számodra, növeli a kiegyensúlyozottságot, valamint szó szerint egészségesebbé tesz. Ha ennek csak a felét éred el egy zöld peridot ékszer viselésével, akkor máris többet kaptál a természettől, mint amit remélhettél.

Különösen jó hatással lehet rád egy zöld drágakő, ha az érintkezik a bőröddel. A fotón látható peridot nyaklánc tökéletes alternatíva lehet.

Peridot nyaklánc kolié

A zöld színnek nagyszerű nyugtató ereje van. Elegendő arra gondolnunk, hogy egy séta a természetben milyen hatással van ránk.

Ma már a nagyon sok cégnél tudják, hogy a zöld növeli a kreativitást. Ez az egyik oka annak, hogy mostanában meglehetősen sok növényt láthatunk különböző irodákban. Ezen kívül a kimerültséget is csökkenti, ebből adódóan növeli a hatékonyságot a munkavégzésben.

Gyémánt peridot gyűrű

Tehát, mit árul el rólad, ha szereted a zöld színt?

A zöld szín szeretete pont olyan természetes, mint maga a szín. Mindannyian vágyunk a harmóniára, a nyugalomra, az ellazulásra, és természetesen a kreativitásra és a nagyobb munkabírásra is. Ez mind jellemző rád, ha szívesen viselsz zöldet.

Peridot gyöngy fülbevaló

Ezen kívül is vannak rád jellemző szellemi tényezők, melyek a zöld szín szeretetéből adódnak, ám ezt csak a következő cikkben fedjük fel, ami a zöld turmalinról szól.

Kövesd továbbra is a színekről szóló cikksorozatunkat, mely által akár saját magadat is jobban megértheted.

Amennyiben azok közé tartozol, akik valóban nagyon szeretik a zöld színt, válassz egy csodás peridot ékszert a Fatumjewels Galéria kínálatából, és élvezd annak összes pozitív hatását!

Banner Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria banner