Smaragd drágakő

Zöld szín jelentése 3. – Smaragd

A misztikus smaragd a legkeresettebb zöld drágakő, de mit is jelent számunkra a zöld szín? Mit árul el rólad, ha szereted a smaragdot?

A zöld színről háromrészes cikksorozatot olvashatsz. Minden cikkhez egy-egy zöld drágakövet társítunk. Az előző cikk a zöld színről és a zöld turmalin drágakőről szól. Jelen cikk főszereplője a misztikus smaragd.

Smaragd drágakő

A fotón láthatod, milyen csodálatos színe van ennek a zöld drágakőnek. Alább elolvashatod, milyen hatással van rád, ha tetszik a fotón látható smaragd.

A cikkben szereplő ékszereket a képre kattintva megtalálod a Fatumjewels Galéria smaragd ékszer kínálatában.

A zöld színt kedvelő személy

Te is azok közé tartozol, akik kedvelik a zöld színt? Alább elolvashatod, milyen pozitív tulajdonságaid vannak.

Az előző két zöld színről szóló cikkben, amik a zöld turmalinról és a peridotról szólnak, már szó esett arról, hogy a zöld elsősorban a természet, a megújulás, a regenerálódás színe. Már önmagában ez is sokat elárul rólad, és egyértelműen ebből adódik, hogy fontos számodra a harmónia és a kiegyensúlyozottság, ám ez nem minden.

Gyémánt smaragd gyűrű

Valószínűleg az a típus vagy, aki a természetben egy sétától sokkal jobban feltöltődik, mint bármi mástól. Szereted a fákat és a növényeket, és valami ilyesmi módon tekintesz a barátaidra is, mint egyfajta stabilitásra.

Sokszor segítesz másoknak, már azzal is, hogy meghallgatod őket. Mások kifejezetten szeretnek neked elmondani dolgokat, mivel nem ítélkezel és toleráns vagy. Ez azért van így, mert könnyedén fel tudod venni mások nézőpontját. Ezzel rengeteget segítesz másoknak, még akkor is, ha a konkrét problémára nem tudsz azonnali megoldást nyújtani.

Gyémánt smaragd karkötő

Ugye, te is érzed, hogy a természet egyensúlya az, amit szinte átültetsz a kommunikációdba? Olykor a szabadságigényed, valamint a vágyódásod a tágas terek után problémának tűnhet számodra, ám hidd el, ez teljesen természetes dolog.

Folytasd így az életedet, ahogy eddig élted, hiszen jól csinálod. Nemcsak másokon és magadon segítesz ezzel, de hozzájárulsz a világon meglévő összhanghoz is. Hidd el, nagyon kellenek az ilyen emberek, ők tartják egyensúlyban a világot.

Gyémánt smaragd gyűrű

Az ezotéria nézőpontjából

A fent felsorolt tulajdonságok mindegyikével talán nem értesz egyet, lehet, hogy túlzásnak tartod, ám érdemes még egyszer átgondolnod.

Smaragd nyaklánc

Az ezotéria lehet, hogy nem a Te asztalod, ám lehet, hogy mégis magadra ismersz az alábbiakban.

Valószínűleg tisztában vagy azzal, hogy mit jelent a karmikus kapcsolat vagy történés fogalma. Ha úgy gondolod, hogy ehhez semmi közöd, akkor még nem jöttél rá, hogy a fenti tulajdonságok éppen abból erednek, hogy nagyon is tisztában vagy ezek létezésével, bár lehet, hogy még csak tudat alatt.

Gyémánt smaragd ékszer szett

Pontosan ezért vagy megértő és toleráns. Ezért olyan fejlett az igazságérzeted. Ezért érzed úgy gyakran, hogy pont jó helyen vagy és jókor, ráadásul éppen a megfelelő emberrel.

Ne hessegesd el a gondolatot, amikor úgy érzed, jelet látsz valamiben. Talán az élet vagy a sors üzen számodra valamit. Kedvező tulajdonságaidat mindig lehet továbbfejleszteni.

Gyémánt smaragd fülbevaló

Optimista vagy és nemcsak a józan eszedre, hanem a szíved szavára is hallgatsz. Nincs is másra szükséged, csak még több zöld kiegészítőre. A csodálatos, misztikus smaragd tökéletes erre a célra.

Tudom, hogy nagyon jó érzékkel fogod kiválasztani azt a smaragd ékszer a Fatumjewels Galériában, ami a legkifejezőbb számodra. Ne várj tovább, válassz most!

Banner Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria banner