Nyár és napraforgó

Ünnepeld a nyarat citrin drágakővel

Még napjainkban is nagyon sokan egyenlőségjelet tesznek a gyémánt és az ékszer között. Ez a nézőpont azonban megfoszt minket attól, hogy észre vegyük az egyéb izgalmas drágaköveket, mint amilyen például a citrin.

Végre itt a nyár, ami kedvező alkalom arra, hogy színekkel teli drágaköveket viseljünk. A természet csodás kivirágzásának megünneplésére tökéletesek a szép zöld és sárga drágakövek.

Nyár

A figyelemfelkeltő napsárga citrin

Készen állsz rá, hogy kicsit figyelemfelkeltőbb ékszereket viselj? A citrin egy tökéletes alternatíva nyárra.

Fatumjewels citrin fülbevaló

A citrin frissítő napsárga színtónusa egy valódi nyári varázslat. Az sem utolsó szempont, hogy kedvező árfekvése miatt akár nagyobb drágakövekkel díszített ékszert is megengedhetsz magadnak. Természetesen egy különlegesen szép citrin drágakő is képviselhet nagyobb értéket. Egy nagyobb méretű drágakő különlegesen erős színtónussal egészen biztosan rád irányítja majd környezeted figyelmét.

Fatumjewels gyémánt citrin fülbevaló

A citrin a kvarc ásványcsoportba tartozik. Színe a legvilágosabb sárgától egészen a sötétbarnáig terjed. Hőkezeléssel, hőfoktól függően, különböző árnyalatok érhetők el. A vöröses árnyalatú narancssárga színű citrin a legértékesebb. Ennek ellenére a legnépszerűbb a napsárga változat.

A nyár színei a drágakövekben

Napjainkban nagyon sok híresség ékszerezi fel magát zafírral és sárga gyémánt drágakővel, ami erőteljesen ráirányította a figyelmet a sárga drágakövekre.

Egy szép sárga gyémánt nyilvánvalóan meglehetősen drága. A citrin azonban jó alternatíva lehet számodra, hogy hasonló esztétikai hatást érj el.

Amennyiben van rá lehetőséged, hogy sárga zafír drágakővel díszített ékszert vásárolj, az is tökéletes nyári ékszer. Azt azonban érdemes tudni, hogy egy sárga zafír szintén hőkezelés révén éri el különleges színét. A hőkezelés egyes drágaköveknél teljesen elfogadott. Ezek attól még valódi drágakövek, ráadásul stabil, maradandó színekkel.

Fatumjewels sárga zafír ékszer szett

Természetesen léteznek egyéb drágakövek is, melyek színei a frissességet, a nyarat hordozzák magukban.

Nézz körül a Fatumjewels Galéria ékszerei között és válassz kedvedre színes drágaköves ékszereinkből!

Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria