Februári drágakő az ametiszt, a Vízöntő drágaköve

A Vízöntő drágaköve: az ametiszt

A szabad szellemű Vízöntő kettős természete miatt rengeteg problémával szembesül az életben. Pontosan azok a tulajdonságok viszik előre, mint amik akadályozzák. A drágakövek nagy segítségére lehetnek.

A Vízöntő jegy szülöttei két ellentmondásos személyiséggel rendelkeznek, egy figyelemfelkeltő és egy visszahúzódó énnel, melyek egész életük során pont annyira segítik elő sikereiket, mint amennyire akadályozzák őket. Pontosan ettől a kettősségtől a Vízöntő gyakorta zaklatott. Az ametiszt segít nekik a jövőre fókuszálni azáltal, hogy egyensúlyban tartja a két személyiséget.

Rozé arany gyémánt ametiszt gyűrű

Az ametiszt a jövőért

Nemcsak az egyensúly szempontjából fontos az ametiszt február szülötteinek, hanem az intuíciók megerősítése miatt is.

A Vízöntő erősebb intuícióval rendelkezik, mint a többi csillagjegy szülötte, ami már-már határos a jövőbe látás képességével. Ezt azonban olykor illúziónak gondolja a Vízöntő és nem használja fel a jövője építésére. Az ametiszt segít a megerősítésben, mindeközben lelki békét teremt számukra.

A fotón látható gyémánt ametiszt gyűrű egyedi ékszer. Rákattintva az ametiszt ékszerekhez jutsz.

Fehérarany ametiszt fülbevaló

A türkiz az ametisztet támogatja

A türkiz hasonló hatással van a Vízöntőre, mint az ametiszt. Bátran kijelenthetjük, hogy az ametiszt jó hatásait erősíti.

Élénk színű türkiz nyaklánc arany kapoccsal

A türkiz az ametiszthez hasonlóan segíti az inspirációt, az intuíciót, mindemellett energiát és nyugalmat biztosít. A fentebb említett kettősséget enyhíti, segít megtalálni a középutat, hogy ezáltal a Vízöntő képes legyen megvalósítani azokat a terveket, melyeket a fellegekben járva ötölt ki.

Az akvamarin a belső békéért

A Vízöntő kettőssége miatt igen gyakran saját maga ellen dolgozik, az akvamarin segít megakadályozni ezt az önszabotázst.

Bikolor gyémánt akvamarin medál

Az akvamarin enyhíti a stresszt, ami a Vízöntőnek nagy hasznára válik, hiszen akkor is stresszes, amikor „nyugalmi állapotban” van. Segíti a meglévő tapasztalatok rendszerezését, segít rávilágítani az igazságra, segít megbékélni az elérhetetlen célok látszólagos kudarcával.

Az alábbi képre kattintva a Fatumjewels Galéria teljes ékszer kínálata megtekinthető. Válassz ékszert ízlésed szerint!

Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria