Ikrek drágaköve, júniusi drágakő

Az Ikrek drágaköve: a topáz

Az Ikrek mozgékonyak, változékonyak és nagy a tudásvágyuk. Ezen kívül talpraesettek és jól tájékozottak. Hogyan segíti az Ikreket a megfelelő drágakő viselése?

Az Ikreknek jól vág az eszük, sebességük elképesztő. Sokszor úgy érezhetjük, hogy nem tudjuk tartani a tempót egy június szülöttével. Nagy kihívást jelent a környezetükben lévő emberek számára az állandó mozgékonyságuk és a nyitottságuk. Azonban pontosan ezek a jó tulajdonságok teszik az Ikreket olykor érzékennyé, feszültté. Ezen azonban lehet segíteni, ha kihasználjuk a drágakövek erejét.

Az Ikrek drágaköve a topáz

Nem véletlen, hogy éppen a topáz az Ikrek elsődleges drágaköve. Pontosan azokon a problémákon segít, melyeket olykor ennek a csillagjegynek a pozitívumai váltanak ki.

Ikrek drágaköve, júniusi drágakő a topáz

Az Ikrek sebességéből adódóan gyakran idegesek és kapkodóak. Bár jó beszélők és talpraesettek, pontosan ezért környezetük nehezen érzékeli idegességüket. Mivel a topáz egyértelműen hat a központi idegrendszerre, ezért nyugtatóan hat az Ikrekre. Éppen ezért a topáz a legfontosabb drágakő június szülöttei számára.

Fehérarany topáz fülbevaló és medál

Érdekesség, hogy a topáz javítja a beszédkészséget és a szellemi képességeket, ami az Ikreknek alapesetben is erősségük. Egy topáz ékszer viselésével még jobban tudják kamatoztatni született tehetségüket.

Mivel minden csillagjegynek több segítő drágaköve van, ez alól természetesen az Ikrek sem kivétel. Nézzük, mely drágakövek javasoltak még június szülöttei számára!

Gránát a stabil párkapcsolatért

Az Ikreknek sajnos többet kell tenni egy stabil párkapcsolatért, mint bármely más csillagjegy szülöttének.

Miért olyan nehéz az Ikrek számára a stabil párkapcsolat létrehozása? Ennek több oka van. Az elsődleges ok, hogy nehezen találnak önmagukhoz méltó intellektuális társat. Bármely más lehetőség untatja őket, így nem tekintik a másikat partnernek.

A másik ok, hogy az Ikrek szabadságvágya szinte rákényszeríti őket, hogy elköteleződéstől mentesen éljenek. Ez azonban nem a boldogsághoz vezető út.

A gránát segít megteremteni a megfelelő partnerrel azt a szoros viszonyt, ami lehetőséget ad az Ikreknek a vágyott intimitásra.

Egy gránát ékszer viselése ugyan nem oldja meg a problémát, de hozzásegíti az Ikreket.

Fehérarany mélyvörös gránát fülbevaló

Akvamarin a nyugodt percekért

A sebesség és a folyamatos változás az Ikrek lételeme, ám ez sokszor stresszes, még az ő számukra is.

Az akvamarin nemcsak látványra tűnik jégtömbnek, de hatásában is érezhető az, amit a szemünkkel látunk. Segít az Ikrek számára a mentális feszültségek lenyugtatásában. Mint egy hűsítő borogatás az elmére, úgy hat az akvamarin az Ikrekre.

A fotón látható ékszer szett egyedi termék. A képre kattintva az akvamarin drágakővel díszített ékszerekhez jutsz.

Fehérarany gyémánt akvamarin topáz zafír szett

Citrin a tiszta gondolatokért

Ebben az esetben nem a bűnös gondolatokat különböztetjük meg a tisztáktól, hanem a kuszaságot a rendezettségtől.

A fentiekben sok szó esett már az Ikrek csapongó jelleméről és a gyorsaságtól. Ez sajnos olykor csapongó gondolatokhoz vezet, ami akadályozza az Ikrek éleslátását. Amikor ez bekövetkezik, akkor az Ikrek feszültté válik, nagyon gyakran ennek folyománya az a nyugtalanság, mely olykor rövidebb-hosszabb depressziós időszakokhoz is vezethet.

Ezen segít a citrin drágakő. Rendet teremt a túlburjánzó információ-áradatban, segít rendezni az Ikrek szélsebes gondolatait, ezáltal stabilabbá, valamelyest nyugodtabbá válik.

A fotón látható citrin gyémánt medál egyedi ékszer. A képre kattintva a citrin ékszereket tekintheted meg.

Rusztikus színes citrin gyémánt medál nyaklánccal

Ezek után egyértelművé, hogy az Ikrek legnagyobb problémája pontosan a legnagyobb előnyükből adódik. A sebesség, a villámgyors gondolkodás és a változékonyság.

Az ajánlott drágakövek segítenek mindezek negatív hatását tompítani, mindezt oly módon, hogy a tehetségük ne sérüljön.

Ikrek csillagjegyben születtél és szeretnél ékszert választani magadnak? Esetleg egy Ikreket szeretnél megajándékozni? Vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk.

Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria