A Nyilas drágaköve a gránát

A Nyilas drágaköve: a gránát

Az energikus Nyilas, akit mindig jókedvűnek látunk, magával ragadó, természetes, szellemes és derűs. A gránát az elsődleges drágaköve, mely segít a kiegyensúlyozottság megteremtésében.

Fehérarany gránát ékszer szett a Fatumjewelstől

A Nyilas roppant szókimondó, továbbá szinte bármit megtesz függetlensége megőrzéséért. Ez azonban nyilvánvalóan saját maga számára is hátrányos, hiszen ő is vágyik a családra, a harmóniára. Ebben sokat segít a gránát.

A védelmező gránát

A gránát spirituális szempontból speciális, nagyon sokrétű drágakő. Talán éppen ezért lett a Nyilas drágaköve, hiszen óriási szüksége van rá.

Fatumjewels rozé arany gyémánt gránát gyűrű

A Nyilas túlságosan szókimondó, ráadásul olykor nem öltözteti udvarias köntösbe mondanivalóját. Ezzel nemcsak másokat bánt meg, hanem saját magát is kellemetlen, olykor veszélyes helyzetbe hozza. A gránát segít, hogy az ilyen krízishelyzeteket tisztán lássa, a kihívást elfogadja és tökéletesen ki tudja zárni a félelmet, ez együttesen optimális megoldáshoz vezethet. A gránátnak ez a hatása olyan nehéz szituációkra kedvező befolyással bír, melyek során trauma következik be. Felerősíti a Nyilas amúgy is erős túlélési ösztönét. Segít objektíven tekinteni a válságos helyzetekre. Talán éppen ezért viselték a régi időkben védelmet nyújtó talizmánként a gránáttal díszített ékszereket. Hitték, hogy képes megóvni viselőjét a legveszélyesebb helyzetekben is.

Fatumjewels rozé arany gyémánt gránát fülbevaló

Mint mindenki más, a Nyilas jegy szülötte is vágyik a családi harmóniára, ám az ő számára ez nem ilyen egyszerű kérdés. Folyamatosan késztetést érez a független életre. Az elköteleződésben sokkal inkább csapdát lát, mint boldogságot. A gránát segít, hogy a Nyilas képes legyen egyensúlyban tartani a szexuális vágyait, ezáltal segíti az elköteleződést. Fontos továbbá, hogy a gránát rendet tesz a Nyilas érzelmei között. Segít rávilágítani a fontos dolgokra, tudatosítja a Nyilasban érzelmei fontosságát. Kell ennél több a kiegyensúlyozottsághoz?

A spirituális türkiz

A türkiz további védelmet nyújt a Nyilas számára, a maga spiritualitásával.

Fatumjewels többsoros türkiz nyaklánc

A Nyilas erősen ragaszkodik az anyagi világhoz, a türkiz azonban segít ráhangolódni a spirituális szintre. Ez nagyon sok esetben védelmet biztosít számára. Ezen túl pedig tovább erősíti a gránát kiegyensúlyozó hatását, lenyugtatja az összekuszálódott érzelmeket, kialakítja a belső csendet, amikor éppen arra van szükség.

Az ametiszt a bizalom drágaköve

A Nyilas büszke arra, hogy önálló, és ezt gyakran túlzásba viszi. Nehezére esik elfogadni a segítséget másoktól. Az ametiszt ebben lesz a segítségére.

Fehérarany gyémánt ametiszt ékszer szett

Amikor valaki kizárólag saját magára számít, akkor kizárja annak a lehetőségét is, hogy bevonjon másokat az életébe. Ráadásul ez a hozzáállás olykor kellemetlen vagy veszélyes helyzeteket is eredményezhet. Olykor éppen ez a túlzott önállóság fosztja meg a Nyilast attól, hogy valóban önmaga lehessen és képes legyen megvalósítani saját elképzeléseit. Az ametiszt segíti a bizalom kialakulását másokkal szemben, segít a Nyilasnak elfogadni mások segítségét.

Az erőteljes ónix

Az ónix szintén a kiegyensúlyozottságot segíti elő a Nyilas számára, ám kicsit másként, mint a gránát.

Ónix smaragd fülbevaló a Fatumjewels Galériában

Az ónix segít az összpontosításban, a világos és tiszta gondolatok szabad áramlásában. Megakadályozza, hogy a sodró érzékek megzavarják a Nyilast a helyes döntésben. Mivel ennek segítségével a Nyilas sokkal tisztábban látja az összképet, ezért a logikus gondolkodás nem követel túl nagy erőfeszítést. Ez egy kissé másféle kiegyensúlyozottság, mint amit a gránát nyújt, ám a mindennapi életben roppant nagy szükség van rá.

Reméljük, sikerült néhány támpontot nyújtani ahhoz, hogy egy Nyilas számára megtaláld a hozzá leginkább illeszkedő ékszert. Nézz körül a Fatumjewels Galéria ékszerei között!

Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria