Augusztusi drágakő a gyémánt

Az Oroszlán drágaköve: a gyémánt

Az Oroszlán erősen uralkodó csillagjegy, így nem meglepő, hogy a drágakövek királynője, a gyémánt az elsődleges drágakövük.

A gyémánt felerősíti az Oroszlán rettenthetetlenségét, legyőzhetetlenségét, melyeket a legjellemzőbb tulajdonságai közé sorolunk. Az összes többi jellemvonása mögött ezek állnak, többek között a türelem, az akaraterő és az állhatatosság mögött is.

A gyémánt felerősíti a képességeket

A gyémánt különlegessége, hogy felerősíti az ember képességeit. Ez különösen igaz az Oroszlán jegyben születettek számára, hiszen az ő saját drágakövük a gyémánt.

Diamond Panther gyémánt karperec

Az Oroszlán és a gyémánt között különleges kapcsolat van. A gyémánt tiszta fénye megsokszorozza az amúgy is erőteljes Oroszlán erejét, beragyogja tisztaságát, őszinteségét, állhatatosságát. Mindezt láthatóvá teszi a világ számára. Az Oroszlán szereti, ha jól látható mások számára.

A gyémánt különlegességei közé tartozik, hogy vonzza a gazdagságot és a jólétet. Mivel az Oroszlán különösen kedveli a luxust és a pompát, ezért a gyémánttal tökéletesen illenek egymáshoz.

Az Oroszlán jegyben születettek érvényesülési vágyát és céltudatosságát is erősíti, megszilárdítja a gyémánt.

Összességében kijelenthetjük, hogy minden Oroszlánnak „kötelező” a gyémánt ékszer viselése, nemcsak esztétikai szempontból, hanem céljaik elősegítése miatt is.

Rozé arany gyémánt karkötő

A védelmező rubin

Kevesen gondolják az erős és céltudatos Oroszlánról, hogy védelemre van szüksége, pedig ez így van. A rubin megadja számára ezt a védelmet.

Az Oroszlán legnagyobb ereje egyben a legnagyobb gyengesége is. Nagylelkű és nyíltszívű, vibráló jelenlétével pedig felhívja magára a figyelmet. Pontosan ezért nem ritka, hogy az Oroszlán olyan személyeket vonz be az életébe, akik a látszat ellenére nem éppen jó szándékúak, céljuk pedig kihasználni más embereket. Az Oroszlán nagylelkűsége tökéletes vadászterületet jelent az ilyen emberek számára.

Rozé arany rubin szett

A rubin szoros kapcsolatban áll a szívvel, az érzelmekkel. Az Oroszlán intenzív érzelmei révén azonnal rá tud kapcsolódni a rubinra, mely révén a rubin védelmező drágakővé válik. Védelmező módon lép fel, amikor az Oroszlán veszélybe kerül, amikor mások célja egyértelműen az, hogy kihasználják őt.

A rubin másik nagy előnye az Oroszlán számára, hogy felerősíti az egyik nagy tehetségét, a vezetői képességeit. Ezáltal a gyémánttal együtt tökéletes segítséget nyújtanak a célok eléréséhez.

Már említésre került, hogy a rubin szorosan kapcsolódik az érzelmekhez. Talán ezért tud az Oroszlán olyan könnyen rákapcsolódni erre a csodás drágakőre. A rubin segít élettel telivé varázsolni a hétköznapokat, a kapcsolatokat (nem csak a szerelmi kapcsolatokat), továbbá az új szerelem is könnyen utat talál az Oroszlánhoz, amikor éppen arra van szüksége.

A varázslatos rózsakvarc

Az Oroszlánnak nagyobb szüksége van a rózsakvarc varázslatos erejére, mint bárki másnak. A rózsakvarc által nyújtott segítség olykor életmentő lehet.

Rózsakvarc szett

Ahhoz, hogy megértsük, mekkora előnyt jelent a rózsakvarc az Oroszlán életében, tisztában kell lennünk néhány alapvető dologgal. Az Oroszlán jegy szülöttei roppant intenzív érzelmekkel bírnak, melyeket könnyedén ki is mutatnak. Akármennyire próbálunk átnevelni egy Oroszlán gyermeket ezzel kapcsolatban, soha nem lesz könnyű számára, hogy elrejtse érzelmeit. Pontosan ezért sokkal sérülékenyebb, mint bármely más csillagjegy szülötte. Ráadásul az Oroszlán rendelkezik egy rejtett önpusztító képességgel, nevezetesen azzal, hogy elképesztő módon ragaszkodik az érzelmi sérüléseihez. Olyan hosszú időn át dédelgeti ezeket a fájdalmakat, ameddig csak lehetséges. Ez nyilvánvalóan boldogtalanná teszi, ráadásul hátráltatja céljai elérésében.

Pontosan ehhez nyújt hatékony segítséget a rózsakvarc. Enyhíti a fájdalmat, valamint segít az Oroszlánnak más nézőpontból tekinteni ezekre a sérülésekre, segít abban, hogy sikerüljön elengednie az érzelmi megrázkódtatás élményét. Ez valóban életmentő segítség lehet bizonyos helyzetekben.

A cikkben említett drágakövek az Oroszlán jegy szülötteinek erősen javasoltak. Nagy előnyt jelent, ha azok is tisztában vannak ezekkel az információkkal, akik egy Oroszlán hölgyet szeretnének megajándékozni. Mint tudjuk, a drágakő nemcsak esztétika, hanem életvezetést segítő energia is.