Nyaralásra ékszer

Nyaralás és ékszer viselés

Végre itt a nyár! Mehetünk nyaralni. Mielőtt azonban elindulsz, néhány dolgot gondolj át, többek között azt is, hogy milyen ékszereket viszel magaddal.

Amennyiben a nyaralás idejére olyan programot is szervezel magadnak, ahol alkalmi megjelenés szükséges, akkor semmiképpen se hagyd otthon drágakővel díszített ékszereidet. A szállodáknak általában van értékmegőrzőjük, ahol biztonságban tudhatod kedvenceidet.

Óvd az ékszereidet!

Egy valódi, pihentető nyaralás két fő összetevője a napfény és a fürdőzés. Vigyázz! Ezek egyike sem tesz jót sem a drágaköveknek, sem a nemesfémeknek.

Természetesen nagyon jól mutat egy ragyogó ékszer, ha fürdőruhát viselsz. Ám nem érdemes kockára tenni ékszereink szépségét.

Rozé arany gyémánt rubin szett

A tengervíz mattá teheti az ékszereket, valamint ugyanez igaz a naptejekre, napolajokra. A strandolás legjobb, ha ékszer nélkül történik. Nem beszélve arról, hogy napozás után megdöbbensz, ha meglátod bőrödön ékszereid lenyomatát. Nem szép látvány.

Azt is érdemes tudnod, hogy a nemesfémek gyorsan felforrósodnak hő hatására, így hosszan tartó napozás során akár égési sérüléseket is okozhatnak. Óvd az ékszereidet, és óvd saját magadat is! Az ékszerek viselését halaszd az esti programokra.

A drágakövek ragyogása

Amikor egy kicsit lebarnulsz, a gyémánt és a színes drágakövek még csodálatosabban ragyognak a bőrödön. Semmiképpen ne foszd meg ettől a látványtól környezetedet.

Fehérarany gyémánt zafír szett

Egy nyaralás alkalmával mindig vannak esti programok is, amikor ékszereid védve vannak a tengervíztől, a naptejtől és az erős napsugárzástól. Egy vacsora is elegendő ahhoz, hogy viseld gyémánttal vagy színes drágakövekkel díszített ékszereidet. Nyaralásra nyugodtan magaddal viheted a kevésbé konzervatív, kissé merészebb darabokat is.

Fantázia gyémánt rubellit tanzanit fülbevaló

Természetesen az örök szabály ilyenkor is érvényben van. Ügyelj arra, hogy ékszereid megfelelően illeszkedjenek a viselt ruhadarabokhoz.

Szeretnél több színes drágakővel díszített ékszert viselni? Ezt elsősorban fekete vagy fehér ruha kiegészítőjeként tedd. Színes, feltűnő ruhához továbbra is a fehérarany fehér vagy fekete gyémánt ékszerek ajánlottak.

Az elegancia nyaralás közben is fontos. Nem kell lemondanod róla.

Kellemes nyaralást kíván a Fatumjewels Galéria csapata!