Csillag gyémánt fülbevaló

Már csak három hét van karácsonyig

Hamarosan itt a karácsony, ám még mindig nem késő, hogy a lehető legjobb karácsonyi ajándék ötlettel álljunk elő számodra.

Gyémánt smaragd fülbevaló

Az ékszer örök érték. Szépsége magával ragadó. Egy egyedi ékszer révén kifejezheted szeretetedet, ráadásul kiválaszthatod azt az ékszert, ami a legjobban fejezi ki az általad megajándékozni kívánt személy legbensőbb lényét, valamint a hozzá fűződő kapcsolatodat.

Az alábbiakban bemutatunk néhány Fatumjewels Galéria által létrehozott egyedi ékszert. A fotókra kattintva bővebb információkat találsz. Ezek azonban csak ízelítők kínálatunkból. Ha több ékszer közül szeretnél válogatni, azt megteheted a Fatumjewels Galéria webáruházában.

Fekete gyémánt medál

A karácsony az év egyik legjelesebb ünnepe. Ma már vallási hovatartozás nélkül szinte minden ember ünnepli a világon. A gyermekek is nagyon várják, bármilyen korúak is legyenek. Sokszor kamasz gyermekeinknek is szeretnénk valami maradandót ajándékozni. Ne aggódj azon, hogy egy tinédzser vagy egy fiatal felnőtt nem fogja értékelni az ékszert, mint ajándékot. Ezzel nemcsak egy szép ajándékkal leped meg, de megtanítod neki, hogy minden tekintetben a valódi az, ami értékes. Ez a rózsa nyaklánc tökéletes választás lehet egy fiatal lány számára.

Rózsa gyémánt rózsakvarc nyaklánc

Amennyiben a rózsa nyakláncot túl szolidnak találod, mutatunk egy igazán figyelemfelkeltő Fatumjewels ékszert, mely a szivárvány színeiben pompázik. Ez a színes drágakő ékszer szett, mely egy pár fülbevalót és egy medált tartalmaz, bárki szívesen viselne.

Színes drágakő ékszer szett

Amennyiben kedvesednek keresel megfelelő ajándékot karácsonyra, mutatunk egy szenvedélytől fűtött gyémánt rubin ékszer szettet, mely egészen biztosan elnyeri majd tetszését, hiszen kinek ne tetszene egy gyémántokkal és vörös rubin drágakövekkel díszített nyaklánc és fülbevaló. Ráadásul az ékszer szett úgy lett tervezve, hogy azt bármilyen alkalomra, de akár hétköznapi viseletre is tökéletes legyen.

Gyémánt rubin ékszer szett

Elképzelhető, hogy kedvesed Vénusz szépségének forrására vágyik, tehát a smaragd a kedvenc drágaköve. Nézd meg ezt a csodálatos gyémánt smaragd fülbevalót és rögtön megérted, miért kedveli annyira ezt a mesebeli zöld drágakövet.

Gyémánt smaragd fülbevaló

A fentiekben éppen csak érintettük a karácsonyi ajándéknak szánt Fatumjewels ékszereket. Nézz körül kínálatunkban és válogass kedvedre!

Banner Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria banner