Filmsztár Monica Bellucci

Monica Bellucci 5 millió eurós nyakéke

Monica BellucciMonica Bellucci 2016-ban a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon nemcsak elragadó szépségével keltett nagy feltűnést, hanem azzal a különleges ékszerrel is, melyet a vörös szőnyegen viselt.

A színésznő szépségétől meg lett volna fosztva a filmvilág, ha egyetemista korában elegendő pénze lett volna a tandíjra. Eredetileg ügyvédnek tanult, és a tandíj előteremtése terelte őt a modell pályára. Ez a tevékenység azonban gyökeresen megváltoztatta az életről és a jövőjéről való elképzeléseit, ráadásul nagyon rövid idő alatt népszerű modell vált belőle. Egy éven belül a párizsi és a new yorki divatszakma is felfigyelt rá, innen pedig már csak egy lépés választotta el attól, hogy életpályája végül a film világába vezesse.

2016 szeptemberében, a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon Emir Kusturicával együtt jelent meg, a Tejben, vajban, szerelemben (On the Milky Road) című filmjük képviseletében.

Monica Bellucci Cartier nyakék

Monica Belucci megjelenése meglehetősen nagy figyelmet keltett, hiszen egy különleges, egyedi ékszert viselt a vörös szőnyegen. Egy gyöngyökkel és gyémántokkal díszített négysoros Cartier nyakék ragyogott a színésznő nyakában. Monica Bellucci a Cartier hivatalos nagykövete.

Monica Bellucci Cartier nyakék

A filmfesztiválon viselt nyakék értéke 5 millió euró. Ennek tudatában egyáltalán nem furcsa, hogy az esemény alatt a színésznő minden lépését folyamatosan négy testőr kísérte. A fesztivál után a meglehetősen drága ékszer azonnal biztonságos felügyelet alá került.

Monica Bellucci Cartier nyakék

Természetesen nem csak Monica Bellucci viselt feltűnő ékszert a fesztiválon. A Cartier-n kívül egyéb ékszerházak is képviseltették magukat. A svéd Alicia Vikander például Bulgari hajékszert viselt hozzá illő gyűrűvel. Ezen kívül a Tiffany & Co és a svájci gyémántspecialista De Grisogono is megjelent a résztvevők által a vörös szőnyegen. A csillogás, az arany, a platina és a gyémánt nem hiányzott a fesztiválról. Sokan egyetértettek azonban abban, hogy Monica Bellucci Cartier nyakéke volt a leginkább figyelemfelkeltő az egész fesztiválon.