Angyal - mesehős

Legyél az, aki mindig is lenni akartál – 2. rész

Előző írásunkban már beszéltünk arról, mi mindenről szóltak gyermekkori álmaink. Létezik módja annak, hogy akár még ma részt vehessünk egy varázslatos átváltozásban?

A reális gondolkodás jó dolog, de olykor megakadályozza a fantáziánk szárnyalását és szürkévé teszi a hétköznapjainkat. Mi lenne, ha olykor szünetet tartanánk abban, hogy reálisan lássuk a világot? Megtehetjük? Hát persze.

Nézzünk néhány átváltozási lehetőséget, amik az előző részből kimaradtak. Az előző rész alapján lehet belőled hercegnő, Csipkerózsika, egzotikus királynő vagy fantasy hős. Lehet, hogy ezek egyike sem ragadta meg a képzeletedet? Szeretnél inkább Kleopátra lenni?

A Fatumjewels Galéria ékszereivel az lehet, aki mindig is lenni akartál.

Kleopátra smaragd ékszere

Történelmi tény, hogy Kleopátra rajongott a smaragd ékszerekért. Hitte, hogy a smaragd mélyén Vénusz szépsége rejtőzik.

Gyémánt smaragd karkötő

Éld át ugyanazt az érzést, mint amit Kleopátra érzett évezredekkel ezelőtt. Nem lesz nehéz dolgod, hiszen a Fatumjewels Galéria csodálatos smaragd ékszerei között válogatva egészen biztosan megtalálod azt a modellt, ami leginkább illik hozzád. A fent látható smaragd karkötő az egyik legszebb darabja a kínálatunknak. Semmi egyébre nincs szükséged ahhoz, hogy az ókori királynő bőrébe bújhass.

Gyémánt smaragd gyűrű

Ha mégis inkább egy gyűrű révén szeretnéd átélni az ókor varázsát, akkor ez a gyémánt smaragd gyűrű lesz a tökéletes választás. Szemléld meg alaposan ezt a csodálatos zöld drágakövet. Szinte beleveszel szépségébe.

Természetkedvelők kedvenc nagymacskája

A párduc elragadó szépsége mindenkire hatással van. Ha szereted a természetet, egy Fatumjewels ékszerrel akár részese is lehetsz.

Szeretnél mindig a közeledben tudni egy tökéletes szépségű nagymacskát? Szeretnéd magad olyan veszélyesnek érezni, amilyen a párduc maga? A Fatumjewels Diamond Panther gyémánt karperec révén ez most sikerülhet.

Diamond Panther gyémánt karperec

Gyermekkorunkban ösztönösen szeretjük a természetet, vágyunk a szabadba. Bár a párduc nem mondható hazánkban őshonosnak, ki ne szeretett volna megsimogatni egy gyönyörű példányt? Most valóban eggyé válhatsz a természettel, ráadásul egy ilyen csodálatos ékszerre sem magadat, sem a természetet nem veszélyezteted. Próbáld ki az érzést, amikor több mint nyolc karát gyémántból alkotott párduc öleli át a csuklódat!

Diamond Panther gyémánt karperec

Ragadd meg a szivárványt

A szivárványt nemcsak gyermekkorban, de egész életünkben valami földöntúli szépségnek, megfoghatatlan tüneménynek érezzük.

Hányszor álmodoztál arról, hogy átmész a szivárvány alatt? Hány gyerekmese és mítosz alapeleme a szivárvány? Éppen azért van ez így, mert minden korban pontosan úgy vélekedtek a szivárványról, mint napjainkban, és ez a jövőben sem lesz másként.

Rainbow multikolor nyakék

A Fatumjewels Galéria most lehetőséget nyújt arra, hogy megragadd a szivárványt, a nyakad körül érezd azt, valamint részesülj az összes csodában és földöntúli ragyogásban, amit ez nyújt számodra.

Rainbow multikolor nyakék

Pontosan ezért jött létre ez a Rainbow multikolor nyakék, hogy gyermekkori álmod beteljesüljön. Vajon milyen csodákban lesz részed, ha ezt a nyakéket viseled? Erre csak Te tudsz válaszolni.

Ragadd meg a mindennapok csodáit, legyél az, aki mindig is akartál lenni! Teljesüljön minden álmod Fatumjewels ékszerekkel!

Banner Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria banner