platina jegygyűrű

Platina jegygyűrű

platina karikagyűrűEgy platina karikagyűrű pár méltán nevezhető a jegygyűrűk királyának, hiszen ezzel a lehető legmagasabb minőségi fokot választod.

Azon kívül, hogy a platina a legnívósabb nemesfém, ami létezik, egy platina jegygyűrű gyémánttal valóban tökéletes viseletet biztosít.

A platina

A platinát már az ókorban is használták, bár akaratlanul, valójában ezüst helyett.

Az ókori egyiptomi leletek között találhatók platina ékszerek és egyéb tárgyak, ám a leírások alapján egyértelmű, hogy összetévesztették az ezüsttel.

platina jegygyűrűAz ecuadori indián törzsek főként ékszerekhez használták fel, még a spanyol hódítás előtti időszakban.

A platina név spanyol eredetű, jelentése „kicsi ezüst”, ezzel is utalva az ezüsthöz való hasonlóságára. Ez a hasonlóság csak ránézésre állja meg a helyét, hiszen a platina egy roppant ellenálló, ebből adódóan tartós nemesfém, kizárólag királyvízben vagy sósavban oldódik.

Pontosan ez a tartósság, ez a magasfokú ellenállóképesség teszi alkalmassá a platinát, hogy extrafinom karmos foglalatos ékszer készüljön belőle.

Platina ékszerek

platina karikagyűrűVita nélkül állíthatjuk, hogy a platina a legexkluzívabb nemesfém, melyből ékszer készülhet.

Valódi fehér nemesfémből készült jegygyűrű az, amire vágysz? Ebben az esetben egy platina gyémánt karikagyűrű lesz a tökéletes választás.

További kényelmet biztosít, hogy egy platina jegygyűrű pár valóban minimális karbantartást igényel. Egy puha szövettel elegendő olykor áttörölni, valamint évente egyszer érdemes megvizsgáltatni az ékszert egy szakértővel.

Amikor a Fatumjewels Galériában platina jegygyűrűt vásárol egy pár, szoktuk javasolni, hogy egy év múlva látogassanak el hozzánk újra, hogy szemügyre vehessük az ékszert.

platina jegygyűrűEkkor látjuk csak, hogy milyen igénybevételnek van kitéve a platina karikagyűrű férfi és női párja. Ebből kiindulva tudunk információt adni, hogy milyen típusú karbantartásra van szükség és hozzávetőlegesen milyen időközönként.

A Fatumjewels Galéria platina jegygyűrű kínálatában megtalálod azt a modellt, ami elnyeri tetszésedet.

Egyéni elképzelésed van? Ne aggódj, bármilyen ékszert elkészítünk számodra, így te magad határozhatod meg, illetve befolyásolhatod a saját megjelenésedet.

Együtt létrehozzuk az álomgyűrűt, amire vágysz! Foglalj időpontot a Fatumjewels Galériában! Tervezzük meg együtt kedvenc ékszeredet!

Banner Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria banner