Nyár

Évszakok színei: Nyár

Az Évszakok színei sorozatunkban elérkeztünk a nyárhoz, ahol természetesen a verőfényes napsütés és a burjánzó színek kapják a főszerepet.

A nyár sokunk képzeletében egyet jelent a romantikával, az erőteljes színekkel, a szabadság érzésével, valamint nem utolsó sorban a nyári esküvővel. Engedd szabadjára érzéseidet! A nyári színválasztás során ne fogd vissza magad! Bemutatjuk azokat a fergeteges színeket, melyek igen jól illenek a nyár hangulatához.

Nyár

 

Verőfényes napsütés citrinbe zárva

A napsárga citrin drágakőre elég ránézni, máris a verőfényes napsütés, a nyári kánikula jut róla eszünkbe.

Figyelemfelkeltő, friss érzésre vágysz? A citrin megadja számodra azt az érzést, mintha magát a napsütést viselnéd magadon. A nyári hangulat valóban megörökíthető, akár magaddal viheted időben is a ridegebb téli napokra.

Fatumjewels citrin fülbevaló

Sci-fi rajongók sem maradhatnak ékszer nélkül nyárra. Tekintsd meg ezt a különleges formatervezésű Batleth citrin gyűrűt. Fejezd ki egyéniségedet egyedi ékszerrel!

Fatumjewels Batleth citrin gyűrű

A szenvedélyes rubin

A rubin maga a megtestesült szenvedély, pont mint maga a nyár.

A nyár és a szenvedély fogalma szinte kéz a kézben jár. A nyári fülledt, ám mégis romantikus esték megkövetelik, hogy alkalomhoz illően ékszerezd fel magad. A magával ragadó mélyvörös rubin megadja számodra azt a látványt, ami magában hordozza az elérni kívánt hangulatot.

Fatumjewels gyémánt rubin ékszer szett

Az élénkebb színeket jobban kedveled? A rubin drágakövet túlságosan hangsúlyosnak találod? Ebben az esetben a tűz zafír lesz a drágaköved, ami tökéletesen visszatükrözi a szabadjára engedett érzelmek hangulatát.

Fatumjewels tűz zafír fülbevaló

A boldogság forrása zöld drágakövekben

A zöld drágakövek sajátossága, hogy már attól is boldogság fog el, ha rájuk nézel. A legismertebb zöld szépség nyilvánvalóan a smaragd, ám ezen kívül is léteznek boldogságot teremtő drágakövek.

Valódi élénk zöld színre vágysz? A zöld peridot magát a frissességet hordozza magában. Egy peridot ékszer viselésével hamisítatlan nyári hangulatot áraszt majd a megjelenésed.

Fatumjewels gyémánt peridot gyűrű

Amikor nemcsak a csodás zöld szín számít, hanem a különleges forma is, akkor egy faragott drágakő a megoldás. Megdöbbentő hatást nyújt egy zöld turmalin drágakőből faragott virág az ékszerben. Mi is fejezhetné ki jobban a nyári természet burjánzó virágzását, mint egy örökké nyíló virág?

Fatumjewels faragott virág turmalin fülbevaló

Végül elérkeztünk a legfontosabb zöld drágakőhöz, ami természetesen a smaragd.

A smaragdról nem igazán lehet mit mondani, hiszen a látvány önmagáért beszél. Ősidők óta a boldogság és a szépség forrása. Szinte minden pozitív érzelem ott kavarog a zöld szín mélyén, mely árnyalatról árnyalatra változik. Az első fotón egy világosabb árnyalatú smaragdot csodálhatunk meg.

Fatumjewels gyémánt smaragd gyűrű

A mélyebb érzelmek mélyebb színtónust követelnek meg. Válaszd ki a számodra megfelelő zöld tónust a Fatumjewels Galéria smaragd ékszer kínálatából.

Fatumjewels gyémánt smaragd medál nyaklánccal

Reméljük, sikerült némi inspirációt nyújtanunk a nyári ékszerviseléshez. Az alábbi képre kattintva további csodás ékszerek állnak rendelkezésre a Fatumjewels Galéria palettáján.

Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria