Május horoszkóp Bika

A Bika drágaköve: a rózsakvarc

Május szülöttei kitartóak, alaposak, türelmesek, ezért joggal gondolhatjuk úgy, hogy minden adottságuk megvan ahhoz, hogy könnyedén felépítsék a kényelmes életüket.

A drágakövek segítségére azonban mindenkinek szüksége van, még ha nem is spirituális okokból, az önkifejezést azonban megkönnyíti.

Rózsakvarc a Bika drágaköve

A cikkben megjelenített fotók többségén egyedi ékszerek láthatók, ezért a fotókra kattintva valószínűleg az ékszer kategóriáját találod. Nézz körül a Fatumjewels ékszerek között!

A Bika rövid jellemzése előtt érdemes egy pillantást vetni arra a tényre, hogy a Bika hónap istennője Aphrodité volt, a szerelem és a szépség istennője. Ez már önmagában sokat elmond május szülötteiről. Ide kapcsolódik, hogy a Bika uralkodó bolygója a Vénusz, ami lehetővé teszi a Bika jegy szülötteinek, hogy megfelelően reagáljanak az érzéki benyomásokra. Ebből fakad művészi érdeklődésük is.

A Bika drágaköve a rózsakvarc

A rózsakvarc nagyon jól illeszkedik a Bika jellemvonásaihoz, felerősíti azokat, mélyíti életörömét.

Rózsakvarc szív medál a Fatumjewels Galériában

A Bika telve van gyengéd érzelmekkel, melyeket azonban mélyen magába temet, mivel retteg a lelki sérülésektől. A rózsakvarc segít a felszínre hozni ezeket az érzelmeket, mindeközben csökkenti a sérüléstől való félelmet. Ez természetesen sokkal teljesebb életet biztosít számára.

Pontosan ehhez kapcsolódik, hogy a rózsakvarc megnöveli és értékesebbé teszi a Bika életörömét.

Rózsakvarc fülbevaló és medál

A rózsakvarc segít meglátni az élet szépségét, éppen ez növeli meg az alkotásra való fogékonyságát is. Kedves Bika, ha művészi alkotásokat szeretnél létrehozni, egy rózsakvarc ékszer viselése sokat lendíthet a céljaid elérésében.

A citrin a fejlődésért

A Bika számos jó tulajdonsága közül a legerősebb a kitartása és a határozottsága. Ezeket erősíti fel a citrin, továbbá segít meglátni a problémás kapcsolatokat.

Gyémánt citrin gyűrű fehér és konyak gyémánt

A citrin segít a Bikának felnyitni a szemét. Segít észrevenni egy romboló kapcsolatot, valamint segít azoktól megszabadulni. Olykor pusztán ennyi szükséges ahhoz, hogy egy ember valóban kiteljesedhessen.

Az akvamarin a bátorságért

A citrin segít felerősíteni a kitartást és a határozottságot, és ezt az akvamarin tovább erősíti a bátorság erősítésével.

Gyémánt akvamarin bikolor medál

A Bika ellenáll a változásnak, még akkor is, ha a helyzet több mint kényelmetlen. Az alkalmazkodásra való képesség ugyan jó tulajdonság, ám a Bika még akkor is kitart, amikor annak már semmi értelme. A Bika még akkor is képes fenntartani egy helyzetet, amikor az már a testi és szellemi egészségének a rovására megy.

Az akvamarin abban segít, hogy a Bika jegy szülötteinek legyen bátorsága a változtatáshoz, amikor arra igazán nagy szükség van. Segít kilábalni a reménytelen helyzetből, és segít abban, hogy a kitartása olyan cél felé forduljon, ami saját magának és a szeretteinek is javára válik.

További segítő drágakövek a Bikának

A Bika számára nagyon fontosak a külsőségek, ezért egyértelműen nem fog megelégedni a fent felsorolt drágakövekkel. Szerencsére van még néhány a tarsolyunkban, mely segítségére lesz.

A csodás zöld smaragd fokozza a vonzerőt, ami a Bika számára nagyon fontos. Nem véletlen, hogy éppen a Vénusz az uralkodó bolygója. A smaragd további előnye, hogy segít csökkenteni az érzelmi blokkokat, ezzel elősegítve a rózsakvarc pozitív hatásait.

Gyémánt smaragd gyűrű

A türkiz szintén az érzelmi blokkokra hat pozitívan, ami további megerősítést nyújt a Bikának. Ezen kívül a türkiz enyhíti a depressziót, oldja a gátlásokat.

Türkiz nyaklánc arany kapoccsal

Azoknak is ajánlott körülnézni a Fatumjewels Galéria kínálatában, akik Bika csillagjegyben születettek számára keresnek meglepetés ajándékot.

Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria