Skorpió csillagjegy drágaköve a Fatumjewels blogon

A Skorpió drágaköve: a citrin

A titokzatos, ám erőteljes és törekvő Skorpió szinte folyamatosan érzelmi felfokozottságban él. A szenvedély a lételeme. Pontosan ezért a napsárga, élettel teli citrin a drágaköve.

Gyémánt citrin fülbevaló

A Skorpió mindig magabiztosnak tűnik, ám mélyen legbelül kavargó érzelmekkel vív csatát. Talán éppen ezért nem minden esetben gondolkodik el azon, hogy a következő cselekedetével mennyit árthat saját magának. A citrin nagyon sok területen segít a Skorpiónak, többek között megóvja saját magától, amikor éppen arra van szükség.

Az életet adó citrin

A citrin a Nap melegét és energiáját biztosítja a Skorpió számára, aki enélkül gyorsabban kimerülne, mint gondolnánk.

Gyémánt citrin gyűrű

A Skorpió gyakran elsöprő erővel bír, bármiről is legyen szó, ami egyes esetekben gyorsan kimeríti az energiakészleteket. A Nap ereje azonban csodákat tehet, melyet a citrin magában hordoz. Rendkívül jótékony hatással bír a Skorpió jegy szülötteire.

A Skorpió sokszor kihívja a sorsot maga ellen, hiszen jól tudjuk, hogy ő a végletek embere. Ez túlságosan gyakran jár konfrontációval, mely során olykor ő maga is sérül. Ezekben a helyzetekben is rendkívüli védelmet nyújt a citrin. Időnként az is előfordul, hogy a Skorpió önmagával konfrontálódik, ezáltal saját magára is veszélyt jelent. A citrin gyakran utat mutat ezekben a helyzetekben, valamint segít felhagyni a Skorpiónak az önpusztításra való vágyára irányuló cselekedetekkel.

Rusztikus gyémánt citrin medál nyaklánccal

Létezik még egy nagyon fontos dolog, melyben a citrin képes a Skorpió segítségére lenni. Egy drágakő nemcsak óvó erővel bír, hanem sokszor éppen az egyén meglévő jó tulajdonságait erősíti tovább. Bátran kijelenthetjük, hogy a Skorpió kitűnő vezető, szinte erre született. Képes meglátni a dolgok lényegét, sokkal gyorsabban, mint bármely más jegy szülötte. Ez óriási előnyt jelent számára, ám ezt még tovább erősítheti a citrin.

Citrin fülbevaló kedvező áron

Ezek alapján jogosan gondolhatjuk azt, hogy minden Skorpiónak szüksége van egy citrin ékszerre. Az biztos, hogy a citrin rengeteg pozitív tulajdonsága és hatása kedvezően hat mindenkire.

Mindezek mellett valami különlegeségre vágysz? Extra formatervezésre? Tekintsd meg ezt a Fatumjewels tervezésű egyedi Batleth gyűrűt!

Fatumjewels Batleth citrin gyűrű Star Trek rajongóknak

A spirituális ametiszt

Az ametiszt a feltétel nélküli szeretet drágaköve, valójában a legspirituálisabb drágakő. A Skorpiónak szüksége van rá az érzelmi viharok ellenében, melyek sokszor benne zajlanak.

Az érzelmi kiegyensúlyozottság az a hiányzó láncszem, amire a Skorpiónak a legnagyobb szüksége van. A folyamatos érzelmi felfokozottság sokszor hátráltatja azokban a tevékenységekben is, amikben viszont elsőrangú. A gyakori érzelmi vihar, mely egy Skorpióban zajlik, olykor a legtehetségesebb Skorpió vezetőt is kellemetlen helyzetben hozhat, amit gyakran ő maga provokál ki, hiszen szeret az árral szemben úszni, még ha ez nem is mindig egy életbiztosítás.

Gyémánt ametiszt ékszer szett

Ezeket a veszélyes helyzeteket képes az ametiszt prímán tompítani azzal, hogy nyugtatólag hat a Skorpióra, ezzel elhozva számára az érzelmi kiegyensúlyozottságot. Ezáltal nyilvánvalóan javul a koncentrációs képesség és a kreativitás is.

A túlélést segítő gránát

A fentiek alapján cseppet sem csodálkozunk azon, hogy a Skorpió gyakran kerül krízishelyzetbe, amit sokszor traumaként él meg. Ezek feldolgozásában segít a gránát.

Egy krízishelyzet közepette olykor több reményre van szükségünk, mint ami „rendelkezésre áll”. A gránát azonban a Skorpió segítségére siet ebben a kérdésben is. Éppen ezért mondhatjuk, hogy a gránát túlélést segítő energiát biztosít a Skorpió számára.

Gyémánt gránát gyűrű

Az sem elhanyagolható, hogy a krízis lefolyása és a traumák feldolgozása után a gránát abban is segít, hogy a végeredményt, tehát a kiegyensúlyozottságot állandósítsa a Skorpió számára.

Nézz körül a Fatumjewels Galéria citrin, ametiszt és gránát ékszerei között!

Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria