Halak csillagjeg - a Halak drágaköve

A Halak drágaköve: az akvamarin

Bár a drágaköves ékszereket elsősorban esztétikájuk miatt kedveljük és viseljük, érdemes tudni, hogy minden drágakő más és más hatással van a különböző csillagjegyben született hölgyekre.

Beléptünk a Halak havába, így érdemes néhány szót ejteni a március szülötteinek drágakövéről, illetve drágaköveiről, hiszen nem csak egy drágakőről van szó.

A Halak drágaköve az akvamarin

Tekintettel arra, hogy az akvamarint a tenger kövének nevezték, nincs mit csodálkozni azon, hogy ez a Halak drágaköve.

Egykor az akvamarin a vihartól óvta a hajósokat, bár erre napjainkban már igen kevéssé van szüksége az embernek, ám ezen kívül is van több pozitív hatása ennek a drágakőnek.

Akvamarin drágakő

Egészségügyi hatásai között érdemes megemlíteni, hogy javítja a látást és a fizikai állóképességet, enyhíti a fájdalmakat. Kedvező hatással van a légzőszervi megbetegedések kialakulása ellen.

A misztikusok szerint nemcsak a fizikai látást javítja, hanem a szellemet is megvilágosítja, valamint segíti a belső látást.

Az akvamarin pozitív hatásait nem nehéz kihasználni, hiszen nemcsak hasznos, de nagyon esztétikus drágakő. A legjobb megoldás egy szép akvamarin ékszer.

Akvamarin gyémánt berill goshenit heliodor medál

A fotókon látható ékszerek többsége egyedi darab, ezért, ha nem találod a Fatumjewels Galéria kínálatában, akkor más akvamarin ékszert mellett kell döntened. A képekre kattintva tekints meg akvamarin kínálatunkat!

A Halak érzékenysége

Az összes csillagjegy közül a Halak az egyik legérzelmesebb jegy, mely olykor súlyos terhet jelent számukra.

Az akvamarin többek között az érzelmi terhet is csökkenti, azáltal, hogy stabilizálja azokat. Ez a Halak számára nem mindig könnyű, hiszen nem mindig tudják elhatárolni magukat az érzelmeiktől, holott olykor szükség van arra, hogy hideg fejjel, kívülállóként döntsünk. Az akvamarin pontosan ezt nyújtja a Halak számára. Nemcsak az érzékenységet csökkenti, hanem az ezzel kapcsolatos félelmeket is.

Akvamarin topáz gyémánt turmalin gyűrű és fülbevaló

A Halak esetében olykor ez az érzelmi túlterhelés azt okozza, hogy egy új kapcsolat kezdetekor a régi még nem kerül lezárásra, ami természetesen még nagyobb nehézséget jelent számára. Az akvamarin abban is sokat segít a Halak számára, hogy rávilágít a kapcsolatokra, és segít az érzelmi kötődések tisztázásában.

A türkiz hatása a Halakra

Mint minden csillagjegy esetében, a Halaknál sem csupán egyetlen drágakő létezik, mely pozitív hatással lehet a mindennapokra.

A holdkő, a hegyikristály és a türkiz szintén olyan drágakövek, melyek erősen ajánlottak a Halak számára.

Sárga arany türkiz fülbevaló a Fatumjewelstől

A türkiz segíti a stabilitást, melyre a Halaknak nagy szükségük van. Segíti a spiritualitást, mindezt azonban oly módon, hogy közben két lábbal a földön tudjon maradni.

Mivel a Halak túlságosan érzékenyek, ezért sokkal nagyobb eséllyel érik őket negatív behatások. Ezek ellen is nagyon jó védelmet nyújt a türkiz.

Arizonai türkiz nyaklánc a Fatumjewels Galériában

A friss energiákkal való feltöltődés és a belső szilárdság az, amire a Halaknak nap mint nap szükségük van. Egy türkiz ékszer viselése sokat segít ebben.

Nézz körül a Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria ékszer kínálatában! Segítsd önmagad a megfelelő drágakő viselésével!

Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria