A Rák drágaköve a gyöngy

A Rák drágaköve: a gyöngy

Július szülöttei érzékenyek, családcentrikusak, próbálnak alkalmazkodni a változásokhoz, továbbá erősen konfliktuskerülők. Nézzük, hogyan segíthetnek nekik a drágakövek.

A gyöngy, legyen az édesvízi vagy tengeri, segít az alkalmazkodásban, amire a Rák törekszik ugyan, de nem a legnagyobb erőssége. Sok esetben a Rák képes egy kedvezőtlen szituációt a javára fordítani, ebben is sokat segít a gyöngy.

Édesvízi színes gyöngy karkötő arany kapoccsal

Amennyiben a cikkben megjelenített fotón egyedi ékszer található, akkor a fotóra kattintva az ékszer kategóriájához jutsz. Nézz körül a Fatumjewels ékszerek között!

A gyöngy alapvetően az egyensúlyteremtést segíti elő, éppen ezért hat kedvezően a változások elfogadására. Ebből ered az az előnyös hatása, hogy erősíti az idegeket, ezáltal megelőzi a kiégést, erősen hat a szellemi kimerültség ellen.

Sárga arany gyöngy gyémánt medál

Az sem utolsó szempont, hogy a gyöngy segít a függőségek leküzdésében, mindezt azáltal, hogy növeli az akaraterőt. Talán éppen ezért tartják a gyöngyöt lelki átalakulást segítő drágakőnek.

A hófehér gyöngy a tisztaság szimbóluma. Talán éppen ez az oka annak, hogy nagyon sokan előnyben részesítik esküvői ékszerként. Ráadásul egy régi hagyomány szerint, az esküvőn viselt gyöngy ékszerek boldogságot hoznak a házasságba.

Hófehér sósvízi Akoya gyöngysor

A gyöngysor és a gyöngy karkötő még egy fontos mondanivalót hordoz magában. Egy gyöngysor az élet teljességét fejezi ki. Ez segítségére lesz a Ráknak az életcéljai elérésében, nem csak esküvői ékszerként érdemes viselni.

A rubin a karrierista Rák kedvenc drágaköve

A rubin színe és mély tüze a szenvedélyes energiák tömörülése egy drágakőben.

Ez az erős szenvedély azonban a Rák esetében főként az előrehaladásra összpontosít. Elsősorban a Rák ambícióját tüzeli fel, valamint segít felismerni az adottságait, a rejtett tehetségét.

Rubin fülbevaló briliáns gyémánt drágakővel

Mivel a Rák életében a család áll az első helyen, olykor szükség van a rubin erejére, hogy képes legyen eleget tenni a karrier területén saját magáért.

A rózsakvarc a szeretet drágaköve

A rózsakvarc nyitottá teszi viselőjét a harmóniára, ami a családcentrikus Rák elsődleges életcélja.

Pontosan ezért a Rák számára kényelmes és magától értetődő a rózsakvarc viselése. Az, hogy a rózsakvarc szerencsés szerelmet hoz az életbe, további nagy segítség a Rák számára, aki olykor kissé naiv ezen a területen. Ebből adódóan némi védelmet nyújt számára.

Rózsakvarc fülbevaló és medál a Fatumjewels Galériában

Az sem utolsó szempont, hogy a rózsakvarc segíti a megbocsátást, és mivel a Rák hajlamos dédelgetni a régi sérelmeit, ez nagy segítség lehet.

Ajándékozás során érdemes a Rák számára olyan ékszert választani, mely nemcsak esztétikus, hanem segíti is őt az élete valamely területén.

Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria