Ajándék esküvő után

Ajándék egy új élet első reggelén

A „reggeli ajándék” hazánkban még nem túl elterjedt, ám olyan szeretetteljes és romantikus szokás, hogy muszáj róla írnunk.

Talán éppen ez ad kedvet neked is ahhoz, hogy igazi ünneppé varázsold az első, házaspárként töltött reggeleteket.

Ajándék esküvő után

Adj esélyt magatoknak arra, hogy méltóképpen megünnepeljétek az első napotokat, ami valójában hátralévő közös életetek első napja. A „reggeli ajándék” teszi teljessé az esküvőtöket, mint eseményt, ami egy szeretettel teljes ajándék az esküvő utáni reggelen. Egy romantikus gesztus, mely az ifjú férjnek és az ifjú feleségnek is jól fog esni.

Lepd meg házastársadat valami igazán szép ajándékkal! Ez egy csodás kifejezése lesz annak, hogy már összetartoztok. Úgy igazán! A mai naptól kezdve.

Az alábbiakban adunk némi inspirációt, amit házastársad nagyra fog értékelni.

Ajándék a feleség számára

Amikor ajándékot keresel újdonsült feleségednek, akkor olyan ékszert válassz, ami tökéletesen illik hozzá.

Arra is érdemes figyelni, hogy egyszerűbb darab legyen, amit hétköznap is tud viselni, hiszen az eljegyzési gyűrűjéhez hasonlóan, ezt is szeretné majd minden nap „közszemlére” tenni.

Egy fehérarany gyémánt fülbevaló jó választás lehet.

Gyémánt fülbevaló

Azokat se hagyjuk ki a sorból, akik a színes ékszereket részesítik előnyben. Ez a színes drágakövekkel díszített Szív karkötő kellemes emlék lesz számára az első reggelről, amit házaspárként éltek meg.

Gyémánt színes drágakő karlánc

A gyöngyöt se hagyjuk ki a sorból, hiszen egy gyöngy ékszernek minden hölgy örül.

Gyémánt gyöngy medál

Ajándék a férj számára

Egy férfi számára mindig nehezebb feladat ékszert választani, ezért adunk egy-két tippet, hogy romantikus hangulatban meg tudd lepni újdonsült férjedet az első reggelen.

Egy karkötő nemcsak trendi egy férfi számára, hanem ugyanannyira klasszikus is. Egy fekete kaucsuk sárga arany karkötő kellően kifinomult, mégis férfias ékszer, amivel meglepheted újdonsült férjedet az esküvőtök utáni első reggelen.

Sárga arany kaucsuk férfi karkötő

A fülbevaló viselése is teljesen természetes egy férfi számára az utóbbi évtizedekben. Amikor különleges alkalomról van szó, akkor válasz valami különlegeset. A princess csiszolású gyémánt kitüntetett figyelmet érdemel. Épp emiatt különleges ajándék lehet.

Princess gyémánt férfi fülbevaló

Miért ne lephetnéd meg életed párját egy egyedi nyaklánccal? Ez a sárga arany pirites pala medál fekete kaucsuk nyakláncon életre szóló élmény lesz számára, amikor megpillantja.

Arany pirites pala férfi nyaklánc

Amennyiben szeretnél eltérni javaslatainktól, ám megérintett a romantikus „reggeli ajándék” ötlete, nézz körül a Fatumjewels Galériában és válogass kedvedre!

Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria