Ékszert ajándékba gyémánt Fatumjewels blog

Ezért jó ajándékötlet az ékszer

Az ékszer mindig kitűnő ajándékötlet, hiszen a hölgyek mindig szeretnek ékszert kapni. Miért alakult ez így?

Valójában férfiak és nők egyaránt szeretnek ékszert kapni ajándékba, hiszen mindkét nem képviselői viselnek ékszert, ám mégis a nők vannak többségben. Hogy a hölgyek igénye növelte-e meg a női ékszerek választékát, vagy a nagymértékű választék növeli az igényt, ezt ma már nem igazán lehet kideríteni. Egy biztos, ha egy hölgyet ékszerrel lepünk meg, azzal mindig örömet okozunk.

Ékszert ajándékba gyémánt Fatumjewels blog

Azt ugyan ma már nem tudjuk, hogy a kínálat növeli-e az igényt vagy fordítva, az azonban nagyon is világos, hogy miért szeretnek a hölgyek ékszert kapni, illetve ékszert viselni.

Érzelmi kötődés az ékszerekhez

A nők általában érzelmi kötődést alakítanak ki a kapott ajándékokkal kapcsolatban. Ékszerek esetén ez különösen mély kötődést is jelenthet.

Az ékszer érzelmi értéke Fatumjewels blog

Egy ajándékba kapott ékszer mindig arra fog emlékeztetni egy hölgyet, akitől kapta, valamint a megajándékozás pillanatára és körülményeire. Minél többet viseli az adott ékszert, annál jobban elmélyül ez az érzelmi kötődés. Ez az egyik oka annak, hogy egy ékszerrel mindig örömet okozunk egy hölgy számára, ráadásul nemcsak az ajándékozás pillanatában, hanem minden alkalommal, amikor azt viseli.

Az ékszer tökéletesíti a megjelenést

Minden nő szeretne csinosabb lenni, és ez nemcsak a ruhákra, cipőkre, frizurára vonatkozik, hanem a kiegészítőkre is.

Egy valódi ékszer viselése minden körülmények között kellemes megjelenést biztosít, és melyik nő ne vágyna arra, hogy attraktívabb legyen?

Ráadásul egy női ruhatárhoz, a színek és stílusok révén, jóval könnyebb ékszert választani, mint egy férfi kollekciójához. Napjainkban az óriási ékszer választék lehetővé teszi, hogy a szigorúan hagyományos ékszerektől kezdve a legextrémebb stílusig kiválaszthassuk a legjobban illeszkedő darabot. A fotókra kattintva megtekinthetők a képen látható ékszerek pontos tulajdonságai.

Ajándék ékszer zafír medál Fatumjewels blog

A valódi ékszer valódi érzelmeket fejez ki

A valódi ékszer azt fejezi ki egy hölgy számára, hogy ő maga fontos, értékes a másik ember számára. Ez egy meggyőző érv az ékszer mellett, ha ajándékot kell választanunk.

Fehérarany zafír gyémánt szett a Fatumjewelstől

A valódi ékszer maradandó érték, pontosan ezt fejezzük ki az ajándékozás révén. A megajándékozott hölgy ettől saját magát is értékesebbnek érzi majd, és ez az érzés minden alkalommal végig kíséri, amikor viseli az adott ékszert. Az érzelmi értékeket valódi értékekkel lehet igazán kifejezni. Egy ékszerrel valójában nemcsak egy értékes ajándékot választunk, mely révén maradandó értéket adunk, hanem élményt is. Minden egyes alkalommal újra éli a hölgy azt a pillanatot, amikor először pillantotta meg az ékszert. Valójában pontosan ezért van ekkora jelentősége az eljegyzési gyűrűnek és a karikagyűrűnek is.

Az is nagyon fontos azonban, hogy a kiválasztott ékszer illeszkedjen a hölgy stílusához, hiszen ezáltal fogja tudni, hogy mennyire figyelünk rá, valamint, hogy mennyire ismerjük őt.

Rózsaszín zafír fülbevaló a Fatumjewelstől

A fentiekből látható, hogy az ékszer, mint ajándék, nagyon jó ötlet, ám nem mindegy, hogy mire esik a választásunk.

Az alábbi fotóra kattintva tekintsd meg a Fatumjewels Galéria teljes kínálatát!

Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria