Eljegyzés - eljegyzési gyűrű

Modern eljegyzési gyűrűk

Amikor elérkezik az ideje az eljegyzésnek, akkor nagyon sok gondolat kavarog az ember fejében. Többek között, hogy milyen legyen az eljegyzési gyűrű.

Fatumjewels fehérarany gyémánt eljegyzési gyűrű

Régebben nem igazán kellett ezen sokat gondolkodni, hiszen hazánkban a jegygyűrű volt az eljegyzési gyűrű, ami legtöbbször egy egyszerű sárga arany karikagyűrű volt. A kísérőgyűrű legtöbb esetben egy meglehetősen egyszerű egyköves gyűrű volt. A hagyományoktól való legnagyobb eltérést az jelentette, ha a kísérőgyűrű gyémánt helyett valamilyen színes drágakövet kapott.

Fatumjewels sárga arany gyémánt rubin eljegyzési gyűrű

Napjainkban azonban már más a helyzet. Két-három évtizede beszivárgott hazánkba is az eljegyzési gyűrű hagyománya, ezzel együtt pedig annak sokszínűsége. Való igaz, óriási választék áll rendelkezésre, rengeteg formával és színnel. Ezek közül is vannak hagyományosabb és modernebb megjelenésűek. Nézzük meg, mely eljegyzési gyűrűk tekinthetők modernnek, melyek még az extrémitás határain belül vannak.

Modern eljegyzési gyűrűk

Az eljegyzési gyűrűk divatja évről évre változik, ám vannak olyan formák, melyek időtállóak, mégis modernnek tekinthetők.

Valójában az optimális állapot az, amikor valaki saját ízlése szerint választ eljegyzési gyűrűt és nem engedi, hogy a legutóbbi trendek befolyásolják. Ezt persze lehetetlen kivitelezni, hiszen az új formák mindig befolyással vannak valamilyen szinten az emberre. Ez is hozzájárul ízlésünk formálódásához.

Fatumjewels fehérarany gyémánt eljegyzési gyűrű

A következőkben megmutatunk néhány eljegyzési gyűrű típust, melyek napjainkban meglehetősen népszerűek. Ezek természetesen csupán egy irányvonalat adnak, egy kis segítséget a választáshoz. Amennyiben alaposan szeretnél tájékozódni az eljegyzési gyűrűkről, akkor olvasásra ajánlott a korábban közzétett cikksorozatunk, melynek címe Az eljegyzési gyűrűk különbözőségei

A cikkben található fotókra kattintva megtekintheted alaposabban az adott eljegyzési gyűrűt és azok részletes leírásait.

Egyköves eljegyzési gyűrű

Egy klasszikus, mely nagyon sokféleképpen nézhet ki.

Választhatsz, hogy az egyköves eljegyzési gyűrű alapanyaga fehérarany, sárga arany vagy rozé arany legyen. Kiválaszthatod a drágakő színét, formáját. Választhatsz a teljes mértékben klasszikus formák közül.

Az itt látható fotók csak ízelítőt adnak. Nézz körül a Fatumjewels Galéria eljegyzési gyűrű kínálatában!

 

Fatumjewels gyémánt eljegyzési gyűrű

Fatumjewels sárga arany gyémánt eljegyzési gyűrű

Rozé arany gyémántgyűrűHalo gyűrű

A halo gyűrű esetében a központi drágakövet kisebb drágakövek veszik körül, melyek valóságos fényudvart, illetve fénykoszorút alkotnak.

Fatumjewels rozé arany gyémánt eljegyzési gyűrűEz esetben a központi drágakő általában gyémánt. Felettébb érdekes látványt nyújt, ha a központi gyémánt színes, mint ahogy az alábbi fotókon látható.

Rózsaszín gyémánt eljegyzési gyűrű

Fatumjewels fehérarany rózsaszín gyémánt eljegyzési gyűrű

Sárga gyémánt eljegyzési gyűrű

Fatumjewels Majestical sárga gyémánt eljegyzési gyűrű

Kék gyémánt eljegyzési gyűrű

Fatumjewels fehérarany kék gyémánt eljegyzési gyűrű

Amennyiben van kedvenc színes drágaköved, az is lehet a halo gyűrű központi drágaköve. Ez lehet akár tanzanit, smaragd, rubin, zafír, illetve bármilyen egyéb drágakő, ami különösen közel áll hozzád.

Tanzanit halo eljegyzési gyűrű

Fatumjewels fehérarany gyémánt tanzanit eljegyzési gyűrű

Smaragd halo eljegyzési gyűrű

Fatumjewels fehérarany gyémánt smaragd eljegyzési gyűrű

Rubin halo eljegyzési gyűrű

Fatumjewels Sissi fehérarany gyémánt rubin eljegyzési gyűrű

Zafír halo eljegyzési gyűrű

Fatumjewels fehérarany gyémánt zafír eljegyzési gyűrű

A halo gyűrűk egyre népszerűbbek, amin nem is lehet csodálkozni, hiszen rengeteg lehetőséget nyújtanak formát és színt tekintve egyaránt.

Eljegyzési gyűrűk színes drágakövekkel

A színes drágakövekkel díszített eljegyzési gyűrűk nagyon közkedveltek az utóbbi években.

Ennek oka nyilvánvalóan a választási lehetőségek növekedése, valamint az a tény, hogy színes drágakövekkel még könnyebb saját egyéniségünkhöz illő gyűrűt választani.

Fatumjewels fehérarany gyémánt smaragd eljegyzési gyűrű

 

Fatumjewels fehérarany málna zafír eljegyzési gyűrű

Alliance eljegyzési gyűrűk

Az alliance gyűrű az örök szövetség kifejezésére szolgált már több száz évvel ezelőtt is. Pontosan ezért vált népszerűvé eljegyzési gyűrűként.

Azonos méretű gyémántokból álló gyémántsor jellemzi az alliance gyűrűt, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lenne lehetőség fantáziadús modellek létrehozására.

Rengeteg módja van a gyémántsor beágyazásának. Alább csupán néhány modellt mutatunk meg.

Fatumjewels sárga arany gyémánt alliance eljegyzési gyűrű

Fatumjewels fehérarany fekete gyémánt alliance eljegyzési gyűrű

Fatumjewels rozé arany gyémánt alliance eljegyzési gyűrű

Reméljük, sikerült némi inspirációt merítened a fentiekből. Ne aggódj, a Fatumjewels Galéria kínálata ennél sokkal bővebb, mint amit eddig bemutattunk. Nézz körül eljegyzési gyűrű kínálatunkban, egészen biztosan megtalálod a hozzád legjobban illő eljegyzési gyűrűt!

Banner Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria banner