Vénusz Titka a Fatumjewels ékszer blogon

Vénusz Titka gyémánt smaragd szett

A smaragd a szépség, a remény és az örök élet forrása. Ezen kívül isteni tudás őrzője. Szeretnél szemet gyönyörködtetően titokzatosnak látszani? Akkor ez a Vénusz Titka gyémánt smaragd szett pont neked lett tervezve.

Érdemes elgondolkodni azon, hogy a smaragd miért ennyire titokzatos drágakő? Ugyanúgy tisztában vagyunk a tulajdonságaival, mint minden más drágakő esetében. Ennek ellenére, ha a sejtelmesség és a drágakő együtt kerül felemlegetésre, azonnal a smaragdra asszociálunk.

A smaragd sikeres szerelem drágaköve

Úgy tartják, hogy azért olyan jó érzés ránézni a smaragdra, mert Vénusz szépsége rejlik benne. Ezáltal lett a smaragd a szerelem drágaköve.

Nem szükséges túl sok magyarázatot fűzni ehhez a kijelentéshez, éppen elég, ha ránézünk a Vénusz Titka gyémánt smaragd szettre.

Vénusz Titka gyémánt smaragd szett Fatumjewels tervezés

A smaragd türelmet és egységet képvisel. Pontosan azokat a tulajdonságokat, melyek a sikeres szerelem zálogai. Éppen ezért, hosszú évezredek óta a smaragd ékszer meglehetősen romantikus ajándék.

Különböző legendák állítják egybehangzóan, hogy a smaragd szeretet energiát sugároz, mely révén képes fenntartani a párok között azt az erős érzelmet, melyet kapcsolatuk elején éreztek.

A Vénusz Titka gyémánt smaragd szett tovább erősíti a smaragd érzelmi hatásait, hiszen minden egyes darabon felfedezhetjük a briliáns gyémánttal díszített végtelen szimbólumot.

Vénusz Titka gyémánt smaragd fülbevaló Fatumjewels tervezés

Szeretnéd ajándékba a végtelen szerelmet? A Vénusz Titka gyémánt smaragd szett hozzásegít ahhoz, hogy ezt elérd.

Lásd a valódit!

A smaragd csodás zöld színe révén nyugtatja a szemet. A régi hiedelmek szerint azonban nemcsak szemnyugtató hatása van, hanem a látást is tartósan javítja.

Több régi szakma képviselői, melyek szakmák tökéletes látást követeltek meg, a smaragdot használták szemük pihentetésére. Néhány percen át egy smaragdon keresztül figyelték környezetüket, mielőtt folytatták volna a munkát. A rossznyelvek szerint Nero egy smaragdon keresztül nézte a gladiátorok küzdelmét, mely által pihentette a szemét.

Később úgy tartották, hogy nemcsak a hétköznapi látást, hanem a belső látást is felerősíti a smaragd. Segíti a szellemi tisztaság elérését, ezáltal előidézi a jövőbelátás képességét.

Fordítsd saját javadra a smaragd elképesztő erejét! Ezt most egyszerűen megteheted. A Fatumjewels Galéria által tervezett Vénusz Titka gyémánt smaragd szett viselése tökéletes választás ehhez.

A régóta áhított bőség egy karnyújtásnyira van

A smaragd a bőséggel is szoros összefüggésben van. Úgy tűnik, hogy ez pont az a drágakő, mely minden vágyunkat magában foglalja.

Vénusz Titka gyémánt smaragd gyűrű Fatumjewels tervezés

Alapvetően már a végtelen sikeres szerelem és a tiszta látás óriási ajándék, pedig nem csak ezt nyújtja számunkra a csodás zöld smaragd.

Nagyon régóta tartják úgy, hogy a smaragd stabil tudást biztosít, valamint bőséget hoz az ember életébe. Gondoljunk csak arra, hogy az ókori Egyiptomban a smaragd volt a legáhítottabb drágakő. Többek között Kleopátra kedvence. Azt sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy Hermész Triszmegisztosz smaragdtáblára írta bölcsességeit. Miért pont a smaragdot választotta. Ő már akkor sejtette, hogy a smaragd a tudás és a bőség forrása.

A smaragd védelmező ereje

Már a sikeres szerelem, a bőség és a látás javítása is rengeteg előny, amit a smaragd nyújt számunkra. Ezen kívül azonban védelmező erővel is bír.

A régiek főként utazás előtt ékszerezték fel magukat smaragd drágakövekkel, mivel úgy tartották, hogy aki smaragd birtokában van, az Isten védelmével rendelkezik, szerencsével van megáldva, továbbá misztikus hatalommal bír. Ezen kívül a smaragd növeli az intelligenciát, erősíti az emlékezetet. Mindez elegendő ahhoz, hogy egy utazás sikeres legyen. Természetesen a védelem nemcsak az utazások idejére korlátozódik, hanem a hétköznapi életben is kedvez annak, aki viseli.

Mindezek tudatában láthatjuk, hogy a smaragd nemcsak szép, hanem nagyon hasznos drágakő. Smaragd viselésével az életünk minden területe jobbá válhat.

Érezd a smaragdból áradó erőt és szépséget! A Fatumjewels Galéria által tervezett Vénusz Titka gyémánt smaragd szettel mindez roppant egyszerűvé válik.

Vénusz Titka gyémánt smaragd medál Fatumjewels tervezés