Fatumjewels fehérarany rózsaszín gyémánt gyűrű

A rózsaszín jelentése 2. – Rózsaszín gyémánt

Még mindig a rózsaszín évindítónál tartunk, hiszen olyan gyönyörű ez a szín, hogy csak csodáljuk, főként, ha rózsaszín gyémánt formájában kerül elénk.

Fatumjewels fehérarany rózsaszín gyémánt gyűrű

A rózsaszín a romantika legszebb megtestesítője, ezek közül is a rózsaszín gyémánt áll az első helyen. A rózsaszín évindító már a múlt héten elkezdődött a rózsaszín zafírral itt a Fatumjewels ékszer blogon, folytassuk a sort egy még intenzívebb, még erőteljesebb drágakővel, a rózsaszín gyémánttal.

Ezt mutatja, ha szereted a rózsaszínt

Mivel a romantika színéről van szó, egyértelműen azt mutatja, ha szereted a rózsaszínt, hogy romantikus alkat vagy. Ez azonban csak a kezdet. Mit árul el rólad még ez a csodás szín?

Fatumjewels fehérarany rózsaszín gyémánt gyűrű

A rózsaszín a kedvenc színed? Ez egyértelműen azt mutatja, hogy érzékeny vagy, de annak is a legjobb értelmében. Szeretetteljes ember vagy, aki szeretetre vágyik, ám ez nem minden. Képes vagy szeretetet adni és képes vagy elfogadni azt. Ha megtalálod az igazit, valószínűleg életre szóló, szeretetteljes kapcsolatban lesz részetek.

Fatumjewels fehérarany rózsaszín gyémánt gyűrű

Az azonban, hogy érzékeny vagy és szeretetteljes, nem jelent gyengeséget. Tudod jól, hogy belül erős vagy, hiszen másként nem is lehet összetartani egy kapcsolatot. Mindannyian tudjuk, hogy a szeretet sajnos nem elegendő. Benned azonban megvan az erő, hogy az intuícióid és az erőd révén beteljesítsd azt, amit mindketten megérdemeltek.

Fatumjewels fehérarany rózsaszín gyémánt gyűrű

A szeretet azonban nemcsak szerelmet jelent, ezt Te is érzed, hiszen nap mint nap szeretetet nyújtasz embertársaidnak választott környezetedben. Jól érzed magad egy olyan közösségben, melyben fontos a közösség érzése, a szabályok betartása és az egymás iránti odaadás. Fogékony vagy mások érzelmeire és nyitott vagy mások nézőpontjának megértésére.

Fatumjewels fehérarany rózsaszín gyémánt gyűrű

A szerelemre visszatérve azonban azt is fontos kiemelni, hogy Te, aki a rózsaszínt szereted, szenvedélyes vagy és ez nemcsak a kapcsolatodban mutatkozik meg, hanem minden egyéb területen, amivel foglalkozol.

Azt mondják, napjainkban keménynek kell lenni a boldoguláshoz. Ez azonban nem mindig igaz. Hagyd kibontakozni szeretetteljes énedet, minden területen megtérül, hiszen a szeretet a legfontosabb.

Az alábbi képre kattintva megtekintheted a Fatumjewels Galéria összes gyémánt ékszerét.

Banner Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galéria banner