Rozé arany gyémánt rózsaszín zafír ékszer szett

A rózsaszín jelentése 1. – Rózsaszín zafír

2023 első blogbejegyzése legyen egy romantikus évkezdés a Fatumjewels ékszer blogon.

Gyémánt rózsaszín zafír gyűrű

Te, aki szereted az ékszereket, bizonyára a romantikát is előnyben részesíted. Mi lehetne romantikusabb szín, mint a rózsaszín. Ennek a színnek két legnagyszerűbb megjelenése drágakő formájában a rózsaszín zafír és a rózsaszín gyémánt. Ebben a bejegyzésben rózsaszín zafír ékszereket mutatunk neked, a következőben pedig a rózsaszín gyémánt következik. Ezen kívül megtudhatod, mit jelent a rózsaszín.

A cikkben látható ékszereket megtalálod a Fatumjewels Galéria rózsaszín zafír ékszer kínálatában.

Rózsaszín, a szerelem színe

Nem véletlen, hogy a rózsaszínt a romantikával hozzák kapcsolatba, hiszen ez a szerelem színe.

Rozé arany gyémánt rózsaszín zafír ékszer szett

A rózsaszínnek rengeteg árnyalata van, ezek közül a halványabbak inkább szeretetre utalnak, az erősebb színek pedig a szenvedélyes szerelemre.

Ismered azt a mondást, hogy valaki rózsaszínben látja a világot? Általában arra használjuk ezt a kifejezést, aki szerelmes. Ebből is látszik, milyen erős kapocs van a rózsaszín szín és a romantika között.

Rózsaszín zafír fülbevaló

Ez a szín azonban nemcsak a szerelmet szimbolizálja, hanem a női gondoskodást, az anyaság érzését is, valamint az egyensúlyt a szeretet nyújtásában és elfogadásában. Általában művészi beállítottságú emberek kedvelik a rózsaszínt.

A gyengédség színe

A szerelem és a gyengédség kéz a kézben járnak, így nem furcsa, hogy a rózsaszín nemcsak a szerelem, hanem a gyengédség színe is.

Fehérarany gyémánt rózsaszín zafír ékszer szett

A gyengédség azonban jóval túlmutat a szerelmi kapcsolatokon, hiszen gyengéd érzéseket táplálunk gyermekeink és szüleink iránt is. Így mondhatjuk, hogy a gyengédség jóval tágabb jelentéssel bír a romantikus érzelmeknél.

Gyémánt rózsaszín zafír gyűrű

Amikor rózsaszínt viselsz, akkor éppen ezeket az érzéseket mutatod meg magadból. Egyszerre mutatod meg, hogy milyen sok szeretet lakozik benned, valamint azt is, hogy szeretetre vágysz. Ezen kívül azonban – el sem hinnéd – elősegíti, hogy új nézőpontból lásd a világot, nyitottá tesz az új gondolatok felé, valamint elfogadóbbá válsz az eltérő véleményekkel szemben. Tehát, a rózsaszín nemcsak szép, de hasznos is.

Következő írásunkban még mindig a rózsaszínnél maradunk, ám drágakő tekintetében áttérünk az erőteljes rózsaszín gyémántra.

Ezzel a két rózsaszín cikkel kívánunk Neked szeretetteljes és sikeres új évet!